B-A-N-U ve E-M-R-E Nişan Töreni Fotoğrafları

banucuk hoş geldin :rendeer:

Hoşbulduk Abicim, beni ne kadar mutlu ettin anlatamam sana Emre dedi ki Nişan' ın başında Gürkan Abi gelemeyecek sanırım ne kadar üzüldüm anlatamam sonra birden seni karşımda görünce çok mutlu oldum seviyorum hepinizi iyiki varsınız... :rendeer: :rendeer:

Hoşbulduk Abicim, beni ne kadar mutlu ettin anlatamam sana Emre dedi ki Nişan' ın başında Gürkan Abi gelemeyecek sanırım ne kadar üzüldüm anlatamam sonra birden seni karşımda görünce çok mutlu oldum seviyorum hepinizi iyiki varsınız... :rendeer: :rendeer:

canım benim bende sana dedigim gibiişler vardı hallettim ve sevdiğim insanların yanına geldim iyikide gelmişim süper bir akşam oldu tekrar size bir ömür boyu mutluluklar kardeşlerim :rendeer::rendeer:

bizdemi sonradan gelseydik yani....:silent:

canım benim bende sana dedigim gibiişler vardı hallettim ve sevdiğim insanların yanına geldim iyikide gelmişim süper bir akşam oldu tekrar size bir ömür boyu mutluluklar kardeşlerim :rendeer::rendeer:

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

bizdemi sonradan gelseydik yani....:silent:

Yaaa sonradan gelseydinde görseydin...
Bu arada bayağı taliplerin çıktı Cem, haklıymışsın ayakkabı konusunda :mrgreen: :mrgreen:
Ama soran herkese cevabı yapıştırdım, merak etme, " EVLİ " diye... :mrgreen: :queen: :queen: :queen: :queen:

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Yaaa sonradan gelseydinde görseydin...
Bu arada bayağı taliplerin çıktı Cem, haklıymışsın ayakkabı konusunda :mrgreen: :mrgreen:
Ama soran herkese cevabı yapıştırdım, merak etme, " EVLİ " diye... :mrgreen: :queen: :queen: :queen: :queen:

kimmiş kız kısmetlerim...
çok üzüldülermi gerçkeleri öğrenince...

Anlatamam görmen lazım hatta birileri inanmak istemedi,
hani hanımı o zaman, neden hanımıyla gelmedi falan diye direttiler... :queen: :queen: :queen:

allah iyiliğini vermesin senin...
neyse nikaha kadar koca bir senem var...
(unuturlar inşallah:queen::queen::queen:)

allah iyiliğini vermesin senin...
neyse nikaha kadar koca bir senem var...
(unuturlar inşallah:queen::queen::queen:)

Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
inanmayanlar miasfir olarak takip ediolar galiba:queen:

onlar şerifi sormuşlardır karıştırıyorsunuz benimle bir alakası yok...
kem küm falan...

Vallahi bir ara parmaklarını gözüne sokacakalardı, hem şerif kısa sen uzun saçlısın, ben seni tanımıyor muyum ayol...
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Vallahi bir ara parmaklarını gözüne sokacakalardı, hem şerif kısa sen uzun saçlısın, ben seni tanımıyor muyum ayol...
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

nasıl yani parmaklarını gözüme sokacaklardı yaaa....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 AM ----------

Şeriftir Şerif :queen:

bencede şerif...
hepimiz siyah takım giyince karışmış işte...

nasıl yani parmaklarını gözüme sokacaklardı yaaa....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 AM ----------

bencede şerif...
hepimiz siyah takım giyince karışmış işte...

Seni işaret ederken yani sonra uzun saçlı olan dediler anladım sen olduğunu herneyse belkide ben yanlış anlamışımdır :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar