B-A-N-U ve E-M-R-E ' nin Nikahı

ben den yana bi sıkıntı yok da bizi o motora bizim aileler bindirirmi canım ?
yoksa bende biliyorum düğün motorumu :)))) aklımda en azından kendi arabamı kendim kullanmak sadece ikimiz olmak vardı fekat ona bile yok heycanlı olursun bişey olur diye
arabayıda vermiyolar arkadaş :mrgreen:

en doğrusunu düşünüyorlar emre.bende kendim kullanmak düşüncesindeydim bir parça ama daha söylemeden dediler arabayı dayın sürücek,baya bir hayal kurmadım değil hani :pale: ama arka koltukta oturmakta başka türlü bir zevk hani.sadece banu ve sen yanınıza kimseyi almayın başka bence :p

:rendeer:Cocuklar şimdiden tebrik ederiz biryastıkta kocayın minik minik saglıklı scooterlarınız olur inşalla ogün 24 saat nöbetim olması benim işimi bozuyor el öpmeye gelin bali saygılar kazasız günler..

Çok teşekkür ederiz Ayhan Abi, gelemeyişin çok fena belki Melikeyi yollarsın kınaya :cherry: :rendeer:

en doğrusunu düşünüyorlar emre.bende kendim kullanmak düşüncesindeydim bir parça ama daha söylemeden dediler arabayı dayın sürücek,baya bir hayal kurmadım değil hani :pale: ama arka koltukta oturmakta başka türlü bir zevk hani.sadece banu ve sen yanınıza kimseyi almayın başka bence :p

Emre' nin de dayısı kullanacak demek bu durumlarda ilk akla gelen dayılar oluyor :mrgreen:
Arka koltuğa başkalarının oturması konusunda da, Emre sığarsa ne ala diyorum :queen: :cat:

:rendeer:Cocuklar şimdiden tebrik ederiz biryastıkta kocayın minik minik saglıklı scooterlarınız olur inşalla ogün 24 saat nöbetim olması benim işimi bozuyor el öpmeye gelin bali saygılar kazasız günler..

nikah olmassa kınaya gel ayhan abi kınada eğleniriz :cat::cat:

Mutluluklar dilerim.:rendeer:
hazır çeyrek fiyatı artmışken ben demi evlensem yaşta geçiyor. 4 dayım,9 teyzem,5 amcam,4 halam var 100 den fazla da kuzen... takılarla yırtarım:p

Mutluluklar dilerim.:rendeer:
hazır çeyrek fiyatı artmışken ben demi evlensem yaşta geçiyor. 4 dayım,9 teyzem,5 amcam,4 halam var 100 den fazla da kuzen... takılarla yırtarım:p

:queen::queen::queen: güzel strateji sen akrabalardan köşesin ztn ama hesaba katmadığın şeyler var :wiinkk: o da yaptığın masraflar . .

konvoy için saat 16:00 - 16:30 da çağlayan topsahası dolaylarında toplanılacaktır. .

ben Anadolu yakasından gelicem ama köprüyü geçmem gerekiyormu Emre kardeş,yükseklik korkum varda :p

B-A-N-U ve E-M-R-E 'nin Nikah fotoları...

Bir ömür boyu mutluluklar dileriz..:rendeer:

Sizi seviyoruz..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:17 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:20 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar