az once park yerindeki motorum rüzgardan devrildil

hocam geçmiş olsun umarım son düşüşü olur fazla hasar olmadığına'da sevindim:)

ben motorumu mimibüsün içine park ediyorum,giderken devrilmemesi için ne yapmam gerekir,hasar almaması için iple bağlıyorum,olmuyor.düşüyor üzülüyorum. pratik bir çözümü vardır herhalde bilen söylesin arkadaşlar.

ya bende tırstım şimdi bostancıda kaldım aksam motor evde. Gece burda ruzgar şov yaptı benim hafifcecik naril motorcugum atmamıştır işallah kendini yerlere

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tuh içim gitti şimdi..

benim motorda yan sehpadan düşmüştü sabaha kadar uyuyamadım üstelik aldığım gün arkadas düşürdü..

hıyaaarr..

branda paraşüt oluyo rüzgarda orta sehpanız yoksa sorun oluyo .. ama 255 kg motorunuz varsa yatın uyuun ((((:) hortum çıksa banamısın demiyo hihihihi

:cat::cat: ben hıc acıkta bırakmadım ama bıraksamda bır sey olacagını sanmıyorum gecmıs olsun arkadasım umarım ılk ve son olur.

abi dun akşam tvde haberlerde kamyon devrilmiş rüzgardan gösteriyordu.motor yanında halt etmiş:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun dostum umaırm bır daha yaşamazsın üzücü bi olay. benımkide 215 kg umarım umarım düşmez :)

Çok geçmiş olsun dostum. O çiziklerde nazar boncuğun olsun. Şükür ki sen gazlarken değilde olduğu yerde düşmüş. En büyük kazan bu olur inşallah.

Hocam rüzgar hangi yöne doğru esti , yakalayıp alalım ifadesini :)

Geçmiş olsun ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar