Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
az once park yerindeki motorum rüzgardan devrildil
evim feneryolunda 8. katta oturuyorum burda da inanılmaz rüzgar var panjurlar çok ses yapıyor allahtan motor kapalı garajda içim rahat yoksa ciddi sakat motorunuz dışardaysa inin imkanınız varsa bu gecelik kapalı bi garaja bırakın
evet bu aralr rüzgar biraz fazla burda da. bende orta sehpaya alyorum bende tırsıyorum. kask çıkcak kafamdan rüzgardan adeta. motor nasıl devirilmesin... r:
valla bende ımkan vermemıstım.ama ıkı bına arasında 30knotlık ruzgar olusuyo nerdeyse.bıde brandanın da etkısı oldu heralde.
hasara gelınce granajlarda hafıf çizkler var.son dususu olur ınsallah:salut:
geçmiş olsun abicim ahh ahh keşke bi motosikletim olsada yan yatacak diye bende yanında beklesem hayır olsa garajda var ama pederde de baya inat var almam ben akıl işi değil diyo başka birşey demiyo ben bu yaz bi ehliyeti alıyim inşallah da gerisi gelir
branda varsa rahatlıkla devrilir...brandasız olsaydı devrilmezdi...branda olunca rüzgar mukavemeti daha güçlü oluyor...benimki 2 kere devrildi ilk aldığımda..stres yapmıştım...
parketmiş Uçaklar için rüzgar 20 knot olduğunda rüzgar yönüne çevrilerek aerodinamic etkiden yararlanılır,30 knot ve üzerinde yere baglanır,yakıt depoları tam doldurularak agırlıkları artırılır.
buradan yola çıkarak
rüzgarın etkisin azaltacak şekilde (rüzgarı karşıdan alacak şekilde) parketmeli.
imkan varsa yere baglanmalı.