Az önce olan kaza

boy' Alıntı:
Motosiklet merakı olan, yaşı ehliyet alamayacak kadar küçük veya parasından dolayı ehliyet alamayan çocukarın altına motosiklet veren işletmeleri kınıyorum. Bence motosiklet ile servis veren tüm firmalar, sıkı bir denetim altına alınmalı ve bu denetlemeler sık sık yapılmalı. Motosikletle servis veren tüm elemanların A2 ehliyeti olmalı ve elemanların aksesuarlarının belirli bir standardı olmalı. Bu işi çok ciddiye alan yok, aksine çok ciddiyetsiz şekilde insanların hayatları tehlikeye atılıyor. Bu sadece motosikleti kullanan açısından değil, deneyimsiz, genç, toy insanların bu şekilde trafikte yayaların hayatlarını da tehlikeye sokması çok acı.

boy zaten söylemiş söyleyeceğini...ama şunu da eklemek lazım.ehliyet kullanmıyor motoru.A2 ehliyeti almak derslere bile gitmeden kolaylıkla alınan bir nesne(!)kimlik yerine bile kullanılıyor.ceza savar gibi bişey aslında.hani eğitim???eğitimi siz vermiyorsanız insanın kendisinin alması yani kendisinin öğrenmesi gerek.ters yöne girmek yerine diğer yoldan dolansan pidemi soğuyacak.soğuyacaksa ödeyeceğin ceza yerine sıcak tutan akülü bi kutu yaptır motorun arkasına...türksen bunu düşünürsün...dangalaksan zaten aynen devam edersin ya neyse

bi de işin başka boyutı var.ben hem araba hem motosiklet kullanıcısıyım(motora babam el koydu tabi.kendi kullanıyor 1 sendir motosikletim yok)arabayla motosikletlere saygım sonsuzdur.yol veririm her zaman,motor var mı diye etrafda bakarım ama bu pide ve pizzacılar insanları,daha çok 4 teker sürücülerini delirtmekte.ben bile bazen motosiklet sürücüsü olmama rağmen sinirleniyorum.bizim imajımızı kötülüyorlar.gerçek motorcu nedir söylememe gerek yok ama adımızı kötüleyen bu adamlara,bu şekilde kullandırtanlara ve kullananlara lanet ediyorum.ekmek parası bile dersiniz ama adam gibi yapın şu işi...

sinirleniyorum ve acıyamıyorum kusra bakmayın

GEP

buyuk gecmis olsun..

en dogrusunu yapmissin arkadasim.. ::shake2::

büyük şanssızlık yada şans

dediğim gibi iyiyki maddi hasarla atlatmışınız olayı işin daha kötüsüde olabilirdi geçmiş olsun diyelim ...

boy

@modifiyetapir
boy zaten söylemiş söyleyeceğini...ama şunu da eklemek lazım.ehliyet kullanmıyor motoru.A2 ehliyeti almak derslere bile gitmeden kolaylıkla alınan bir nesne(!)kimlik yerine bile kullanılıyor.ceza savar gibi bişey aslında.hani eğitim???
Evet motoru ehliyet kullanmıyor ama ehliyetsiz birini öldürdüğünüzde yine ehliyetin hayatı kaymıyor, kullananın hayatı kayıyor. :p Ehliyetsiz birine çarpıp ölüdürmenin suçu çok büyük. Ehliyet şart.

Bize carpan cocuğun patronu aradı arkadaşlar iki gün önce.

Abi aramızda halledelim diye.

İyi dedik araba serviste masraf 3000ytl ye yakın getir nakiti kasko devreye girmeden hallolsun.Anlaşılan çocuk da sigortasız çalışıyormuş.İş büyüsün istemiyorlar.

Birde kasko parayı bunlardan alacağı için bir sürü masraf daha ekleniyor hasar masrafına.

Adam ne dese beğenirsiniz?

"Abi arabayı hemen servise mi götürdünüz,hem 5000 liraya yeni araba veriyolar"

İşte İstanbul da böyle adamlar da yaşıyor.Adamdaki cürete bakar mısınız?

Neyse arabayı akşam alıyoruz servisten.Şimdi kasko şirketiyle,ssk ile,mahkeme ile o uğraşsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar