Az önce olan kaza

Yaklaşık 3-4 saat önce arabamızla yokuş yukarı tek yön olan bir caddeye cıkarken ters yönde yokuş aşağı gelen bir kebapçı motoru bize kafadan olanca şiddetiyle vurdu.

Çocuğu havada ucarken gördüğümü hatırlıyorum.Hemen arabadan indik.Çoçuk kaskı bi tarafa uçmuş motor haşat hareketsiz yatıyor.Eyvah dedim gitti cocuk.

Neyse yavaş yavaş hareket etti ayağa kalktı.Kaskı üç parçaya ayrılmıştı.Takmasaydı kesin ölmüştü.Çocukla biraz ilgilendikten sonra polisi aradım.Çocuk yalvarıyo abi arama ehliyetim yok diye.

Olm dedim patronun düşünsün.Sen canını kurtardığına sevin.Polis çağırmasam arabadaki hasar ne olacak.Kimden alacam ben.Bi kere yaptım o hatayı adamın BMW sine bakıp sözüne güvenip,başımız derde giriyodu parayı alana dek.

Neyse polisti,zabıttı,alkol muayenesi,çekici geldi.Motoru bağladılar.Çocukta bişi yok çok şükür.

Arabada hasar 3000YTL bu arada

senin araç nasıl olsa hallolur ama iyi etmişsin polisi cagırmakla allahtan cocuga bişi olmamış buna şükür. Allah beterınden saklasın...

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Geçmiş olsun :rendeer: çocuk için çok talihsiz bi olay patronundan ne kadar fırça yedi kimbilir:pale:

Geçmiş olsun dostum.

Çocuk niye sana bindirmiş abi. Niye yolunda gitmiyormuş? Sordunmu?
Olayın motorcu tarafındaki detayını öğrenip deneyim edinelim diye soruyorum.

ataper' Alıntı:
Geçmiş olsun dostum.

Çocuk niye sana bindirmiş abi. Niye yolunda gitmiyormuş? Sordunmu?
Olayın motorcu tarafındaki detayını öğrenip deneyim edinelim diye soruyorum.

Çocuk geniş bir caddede ters yön yokuş aşağı geliyo.En önemlisi en soldan tam gaz geliyo.Kestirme diye orayı kullanıyormuş.

Bu caddeyede motorun geldiği en sol şeritten girişler var. Bu girişlerden bir tanesinden yola kafayı çevirmemizle çocuğu üstümüzde gördük.

buyuk geçmiş olsun sizede cocuga da.. walla o kadar uctuktan sonra sağlam kalmış hala..

boy

Motosiklet merakı olan, yaşı ehliyet alamayacak kadar küçük veya parasından dolayı ehliyet alamayan çocukarın altına motosiklet veren işletmeleri kınıyorum. Bence motosiklet ile servis veren tüm firmalar, sıkı bir denetim altına alınmalı ve bu denetlemeler sık sık yapılmalı. Motosikletle servis veren tüm elemanların A2 ehliyeti olmalı ve elemanların aksesuarlarının belirli bir standardı olmalı. Bu işi çok ciddiye alan yok, aksine çok ciddiyetsiz şekilde insanların hayatları tehlikeye atılıyor. Bu sadece motosikleti kullanan açısından değil, deneyimsiz, genç, toy insanların bu şekilde trafikte yayaların hayatlarını da tehlikeye sokması çok acı.

boy' Alıntı:
Motosiklet merakı olan, yaşı ehliyet alamayacak kadar küçük veya parasından dolayı ehliyet alamayan çocukarın altına motosiklet veren işletmeleri kınıyorum. Bence motosiklet ile servis veren tüm firmalar, sıkı bir denetim altına alınmalı ve bu denetlemeler sık sık yapılmalı. Motosikletle servis veren tüm elemanların A2 ehliyeti olmalı ve elemanların aksesuarlarının belirli bir standardı olmalı. Bu işi çok ciddiye alan yok, aksine çok ciddiyetsiz şekilde insanların hayatları tehlikeye atılıyor. Bu sadece motosikleti kullanan açısından değil, deneyimsiz, genç, toy insanların bu şekilde trafikte yayaların hayatlarını da tehlikeye sokması çok acı.

%100 katılıyorum...
ayrıca kaza kötü olmuş geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin...

Bir de dandik kask kullanmamak gerekiyor demek ki. Normal bir çarpışmada üçe ayrılan kask, daha hızlı çarpsaydı ona ayrılırdı, kafayı da korumazdı.

Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun Umarım çocuğu işten atmazlar ölmekten çok daha iyidir ama bu şekilde olmaz baştan aşağıya hata işten atılmak ölmekten iyidiir...

boy' Alıntı:
Tamamiyle katılıyorum...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar