az önce kazayaptım, polisi çağırmadığıma pişmanım..

çoooook geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun ama evraklarında bir problemin yoktuysa keşke polisi çağırsaydın durduk yere 100 ytl den olacan onun cebinden çıksaydı adam çerez parası, bide basıp gitmiş sissy barımın vidası kazayı o yapmamışta yoldan geçerken durup bakmış gibi ....

Geçmiş olsun. Karşındaki hatalıysa kaza raporu tutturman durumunda motorun hasarını karşı tarafa yaptırtabilirdin, ama zaten büyük bir hasar yokmuş, uğraşmana değmez.

çok geçmiş olsun arkadaşım, ucuz atlatmışsın gerçekten. Jeepin sahibi insanlık yapıp geri dönmüş özür dilemiş. Allah hepimizi kazadan beladan kourusun

geçmiş olsun:rendeer: sana birşey olmamış cok şükür ,adamla konuşabilirdin,polis çağırabilirdin vs bunlar olmuş bitmiş artık insanada tecrübe oluyor,hiç kafana takma tekrar geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam geçmişolsun ama keske çağırsaydın polisi bea suçlu olan jeep yani yaptırsın işine ? bu gün seni görmeyip düşüren yarın bir başkasının üstünden geçer

evrakların tamsa ve gerçekten suçsuz olduğuna inanıyorsan polis çağırmak en mantıklısı. ama bazen polisler yeni ysalardan dolayı artık biz bakmıyoruz kazalara felan diyorlarmış, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.

gecmıs olsun arkadasım allah beterınden korusun ama polıse haber verseydın keske ve bu 4 cekerlı vatandas tan da sıkayetcı oldugunu ekleseydın dıreksıyon basına gecmeyı bılıyorsa 4 tarafını da kollamayı pesınen taahhut etmıstır . hele motosıklet gıbı kendısınden kat kat hafıf ve surucusunun tamamen korumasız oldugu bır araca carpması kabul edılecek gıbı degıl gormedım de mazeret degıl bugun sen affettın ama yarın nasıl olsa bısey olmuyo deyıp baska bırımıze de aynını yapabılır ve sonucları daha uzucu olabılır
arkadaslar trafıktekı haklarımızı korumazsak motorsıkletler hep ıtılıp kakılacak

gecmıs olsun... bakalım bızde motoru alınca boyle ucuz atlatabılecezmı....
Allah daha kotusunden korusun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok sağolun dostlar,
şimdi polisi neden çağırmadığımı düşünüyorum o anki panik arkadan gelen arabaların firen sesleri beni iyice şok ettiki herhalde, ehliyetim olduğu bile aklıma gelmedi, ehliyeti cebime koyalı henüz 2 gün oldu, 8 aydır polislerden korka korka motora biniyordum, nerede polis görsem yolumu değiştiriyordum işte kazadada ehliyetimin olup olmadığı bile aklıma gelmedi..:cyclopsan
ruhsatta benim üzerime ama ben şöyle bişey duymuştum, kaza yapınca suçsuzda olsan sanada ceza kesiliyormuş, tutanak için para alıyorlarmış gibi şeyler duydum, kaza atlatmış arkadaşlar bilgilendirirse seviniriz, ve bundan sonra yaşanacak(allah göstermesin) kazalarda ne yapacağımızı önceden bilmiş oluruz..
motorumu inceledikce cizikler artıyor amma çizilmiş yaww.. koltuk bile delinmiş.. evdekilere kazadan bahsetmedim pantolonuda çöpe attımki anlamasınlar,:wiinkk: sonra sat o motoru diye başlarlar..

Büyük geçmiş olsun.Polis'i sadece şikayet için değil o mahlukata ders vermek için çağırmalıydın.Sana bişey olmadı ama ya bu herif aynı şekilde araba kullanmaya devam ederse ne olacak.Keşke çağırsaydın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun

garip olan çağırsan adamla bir çarpışmanız yok adam seni beklemez gider sen düşmüşsün dağılmışsın kendi başına adama çarpsan ancak ona yaptırabilirsin o da arkadan olsa gene işe yaramaz 8 de 8 sende çıkar suç .

bu aleti kullanmayın arkadaşım senelerdir motora biniyorum bu motor çoğusuna yaramıyor . birde duran giden bir alet alın . bir çin malına bindim alet arka fren yok . düdük gibi.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Maddi, manevi ucuz atlatmışsın. Allah bir daha kaza, bela vermesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum büyük geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar