Az önce İzmir'de şahit olduğum kaza

Arkadaşlar hastaneye gittim bilinci kapalı beyin kanaması var, her şeye hazırlıklı olun dediler.. Ailesi perişan tüylerim diken diken idi bütün gece...

Bir motorcunun daha eksilmesini istemiyoruz. Allah onu ailesine bağışlasın. Acil şifalar..

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Arkadaşlar hastaneye gittim bilinci kapalı beyin kanaması var, her şeye hazırlıklı olun dediler.. Ailesi perişan tüylerim diken diken idi bütün gece...

inşallah kendine gelir :( yarın hastaneye gidip iyi haberler almak istiyorum.

Yok yattığı hastaneyi sordum zaten sen gitmişsin haberim olsa gelirdim bende he buarada kask varmıymış adamda? beyin kanaması geçirmiş çünkü yok gibi geldi bana

Hedef gostermeye gerek yok motosiklet hiz eglence tehlikedir yanlis bisey yok. Arkadas full koruma geziyor ornek verdigin fotoda bile

Beyin kanaması geçirmiş adam ne hedef göstermesi.İnsan ister istemez kaskı var mı yok mu? diye soruyor.Belki o gün takmadı kaskı ve yahut emniyet katışını bağlamayı unuttu kask kafasında fırladı bunlar olabilir.

Sana yazmadim hocam ben onu. Telefondan alinti yapamadim. Ilk sayfada yazan arkadas bu cumle icin herseyi ozetliyor yazmis ona yazdim.

Moderatör (forrap)
Beyin kanaması olması üzücü,Allah tan ümit kesilmez.İnşallah durumu iyiye gider ve en yakın zamanda iyileşir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar