az önce bende düştüm...

ya arkadaşlar şu dizliklerinizi takın takın takın..tamam iğrenç gözükebilirsiniz, yada birileri size gülebilirler vs vs...ama takın be abicim yazıktır ya

çok geçmiş olsun arkadaşım dua et sana bir şey olmadı...lütfen biraz daha dikkat ve dizlikleri unutma lütfen.Daha fazla üzmeyelim çevremizdekileri.

buyuk gecmıs olsn ucuz atlatmısn dedıgın gıbı,cok guzelde ozelestrını yapmısn tesekkurler uyarıların ıcın

geçmiş olsun arkadaş allah kurtarmış bi garibanı sevindirssen iyi olur

geçmiş olsun aklın başıan gelmiştir. şaka biryana dostum aman dikkatli ol. geçen sefer ben de kask takmamıştım trafik polisinin kestiği ceza ile aklım başıma geldi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun dostum..

Geçmiş olsun,kazayı ucuz atlattığınıza sevindim.:)
Birşeye daha sevindim ki o da en önemlisi,hatalarınızı farkedip dersler çıkarmanız ve bizimle paylaşmanız.:cat:
Biz genelde öz eleştiri yapmayı pek sevmeyiz.:wiinkk:

hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, hayatımda hiç görmediğim insanların beni bu kdr düşünmesi we tavsiyelerde bulunması hem çok güzel hemde çok ilginç bişey, bana bu güzel dostlukları yaşamamı sağlayan motorumu da işte bu yüzden biraz daha fazla sewiyorum.
motoruma bir daha bindiğimde kesinlikle dizliklerim de üzerimde olacak ztn, umarım dizliklerde günü birinde yerle tanışmaz...
korumasız arkadaşlarda lütfen korumalarını biran önce alsınlar weya warsada artık kullanmaya başlasınlar, sonuçta her keseye göre koruma ekipmanı mevcut piyasada,
en basit koruma bile hiç olmamasından iyidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun seni en iyi ben anlarım :

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar