abi etiketlere koptum ( bisiklet,dırdır,hanım,kafes,nefret ):queen:
abi etiketlere koptum ( bisiklet,dırdır,hanım,kafes,nefret ):queen:
:queen: Abi, nasıl ama, durumu çok net özetliyor, di mi? O kadar laf salatasına gerek yokmuş aslında... :queen:
İyi temenniler için çok teşekkürler arkadaşlar. Motordan kopmuyorum ki. Sadece daha az bineceğim. Tam olarak söylemek istediğim şu: işe giderken motor yerine bisiklete biniyorum bundan sonra. Günde en az 40 km daha az motor sürüp daha az tehlike yaşayacağım, ve günde en az 40 km bisiklet sürüp milletin avuç dolsu para verdiği aerobik salonlarına filan gitmeden deli gibi spor yapmış olacağım. Yanıma da en az 10 kaat benzin parası kar kalacak. İyi alışveriş değil mi?
Senin bu yazıları okuyunca canım vatanımİsviçre Zürih Dietikon gelir aklıma..
.oradan İsveçe akıp Jönkopingde göl kenarında saydığım kelebekler gelir aklıma...Bisikletler için özel bal dök yala tarzı yollar ve vatan toprağı gözümde tüter...
Türkiye ÜLKE ise İsviçre herhalde hangi statüde olabileeer..
Dostum Bisiklet bizim memlekette yeri yurdu olmayan bir nesne...şimdi motosikletten daha tehllike altındasın buna emin ol...
Motörle sinek mumalesi gören sen velespitle sivrisinek muamelesi görüceksin...![]()
Vay Gökhan'cım, eski MTB'cilerdensin ha...
Dediklerin doğru, karşı çıkılacak hiçbir şey yok. Ancak ben şehir bisikletimle mountain bike yarışındaki tehlikelere maruz değilim tabii..
Motoru bırakmış filan değilim. Azaltmaya çalışıyorum sadece. Yani her gün işe gitmek için kullanmayacağım sadece. Yani burada motorunu sadece haftasonları kullanan veya akşamları nargile içmeye giderken süren yok mu? Herkes mi işe motorla gidip geliyor? Damarlarımda hala motor aşkı dolaşıyor, herhalde bunu atmak imkansız. Zaten öyle bir niyetimde yok. Ben sigarayı bırakmaya çalışan zavallıların durumundayım şu anda. Bana moral verip destek olmanız lazım :queen:
İyi temenniler için çok teşekkürler arkadaşlar. Motordan kopmuyorum ki. Sadece daha az bineceğim. Tam olarak söylemek istediğim şu: işe giderken motor yerine bisiklete biniyorum bundan sonra. Günde en az 40 km daha az motor sürüp daha az tehlike yaşayacağım, ve günde en az 40 km bisiklet sürüp milletin avuç dolsu para verdiği aerobik salonlarına filan gitmeden deli gibi spor yapmış olacağım. Yanıma da en az 10 kaat benzin parası kar kalacak. İyi alışveriş değil mi?
evet abi, 01-02 de bisiklet severler derneğinin lisanslı sporcusuydum
bisikletim haala durur garajda..
senin yaptıını tabiki yapıyoruz hepimiz, mesela ben gün boyunca arabayla geziyorum işim gereği, anca haftanın 1-2 akşamı yada haftasonları biniyorum motosikletime..
sen bırak abi sigarayı, arkandayız biz:cherry:
bırakırsan haber ver bende aynı yönteme başvuruyim::winkwink
abi senin konu mesele oldu msnden tartışıoz, şı pınar ada bi cvvp verde ben rahat edim:queen:
gökhan :
yahu adam kilo vermek için ve çevresindekilerin gözünü boyamak susturmak için böle bi yönte mseçmiş
Pınarr :
çarptığın zmaan mesela bisiklet ikiye katlanır o hızı direk arabanın tamponunda sen hissedersin ama motorda amortisör var
Pınarr :
full koruma binme imkanın var
Pınarr :
asıldınmı gazlayacağını biliyosun kazalardan kaçabilmek adına
Pınarr :
artı hız 30 km ise ondada var=)
gökhan :
ya pisikletle şeghir içinde yol kenarındna gidersin
gökhan :
kanldıırımdan giderisn
gökhan :
gene kendini korursun