Az Daha Radara Yakalanıyordum, Sanırım Ucuz Atlattım?

baba doğru söylüyor geneldeki uygulama gerçekden böyle.mevzuatı eksiksiz uygulasada diyecek bişeyimizde yok...görevini yapıyor...
kaç memur kendi insiyatifini kullanarak serbet bıraktı beni.....
beklediğimiz yasa geldiğinde sadece yasal olarak kamyonlar üstümüzden geçmeyecek...çoğu motorcu yine bildigi gibi gidecek...

plaka işi geyik arkadaşlar ....
:)

250 ninja var ve 70'i geçmiyorsun......walla güldürdün beni akşam akşam...
aile konusun bu işlerde aşılması gereken 1.konu.... onu geçiş ve moto sahibi olmuşsun ..alırken maddi detek verdiler mi çok affedersin

Son düzenleme:
Aslında şu radar tespit eden cihazları 50-60$ a getirtebilme imkanım var, ama acaba radar ekibi, bende cihaz olduğunu anlayabilir mi, ne dersiniz? Yani, ilk uyarıyı aldıktan sonra hemen cihazı kapatsam, işe yarar mı sizce?

büyük geçmiş olsun kardeş, şanslıymışsın bence arkadan ceza falan gelmez plakayı okumamışlardır.......:mrgreen:

Aslında şu radar tespit eden cihazları 50-60$ a getirtebilme imkanım var, ama acaba radar ekibi, bende cihaz olduğunu anlayabilir mi, ne dersiniz? Yani, ilk uyarıyı aldıktan sonra hemen cihazı kapatsam, işe yarar mı sizce?

50-60$ bi alet bence radarı falan tespit edemez ancak polise yakalnırsın onunda hapis cezası var :p

Son düzenleme:
265 üstü hızla geçerseniz radar cihazı hızı okuyamaz bilginize:mrgreen:

50-60$ bi alet bence radarı falan tespit edemez ancak polise yakalnırsın onunda hapis cezası var :p

yok ya, bahsettiğim cihaz 1.sayfada bi arkadaşın bahsettiği cobra marka alet,gerçekten de işe yarıyormuş diye duydum.Fakat acaba polisler beni durdurmadıkça nasıl anlayabilir onu bilmiyorum.Bu konuda teknik bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar