Ayvalık Gezisi Fotoğrafları -15 Mayıs Pazar-[MT İzmir]

Artık dönüş yolundayız

Artık dönüş yolundayız.Dönüşte son kez verdiğimiz çay molasından fotolar.

snv34557.jpg

snv34558.jpg

snv34559.jpg

snv34560.jpg

Ve finişşş bendeki resimler bu kadar.Benden çok daha profesyonel çekim yapan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.Arada olmayan resimlerse maalesef yolda motoru rüzgardan zapdetmeye çalıştığımdan gidonu tek elle tutup resim çekemedim :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:56 ----------

Resimleri yüklemek için önce İmageShack e üye olmalısın.Üye olduktan sonra şifren ile giriş yap yaptıktan sonra oradaki browse tuşunu kullanarak resim boyutunu da ayarladıktan sonra resmi yükle işlem tamamlandıktan sonra seni diyer sayfaya yönlendrme yapılacak.Çıkan sayfanın sol tarafında direk link e çift tıkla ve o linki kopyala sonra forum cevap yaz bölümünü tıkladığında en sağda sonda üçüncü olan kartpostal gibi imlece tıkla (üzerinde grafik ekle yazar),çıkan kutucuktaki http:// yazan kısmı sil kopyaladığın linki o kutucuğa yapıştır sonra tamam de.İşlem tamamdır artık resmi yükledin tüm işlemler bitince mesajı cevapla kısmına basabilirsin.:cat:

şu ana kadar basılan resimler için TEŞEKKÜRLER :rendeer: yeni basılacak olanlar için tekrar teşekkür yazısı yazarız :p bu hafta sanırım sitede bollll miktarda resim göreceğiz :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kalanları sabah yüklerim...... Şimdiye kadarki resimler için teşekkürler herkese... :cat:

Tekerinize sağlık. Güzel bir gezi olmuş. İyi eğlenmişsiniz. Benim motor C.tesi bana numara çekmeseydi Erdoğan'ın daveti ile katılacaktım aranıza. Ancak Hava filtresine olduğu gibi benzin dolması nedeni ile tereddüt ettim aynı numarayı yapar diye. İyi eğlenmişe benziyorsunuz. Hava da mis ti valla...

Arkadaşlar video nasıl ekleniyor bir tarif ederseniz sevinirim.

Canı abicim valla bende nasıl video yükleniyor bilmiyorum,eğer bilen varsa Kabataşlı abimize bi zahmet yardımcı oluversinler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:16 ----------

Güzel gezi güzel resimler. paylaşım için teşekkür ederim.

Tekerinize sağlık. Güzel bir gezi olmuş. İyi eğlenmişsiniz. Benim motor C.tesi bana numara çekmeseydi Erdoğan'ın daveti ile katılacaktım aranıza. Ancak Hava filtresine olduğu gibi benzin dolması nedeni ile tereddüt ettim aynı numarayı yapar diye. İyi eğlenmişe benziyorsunuz. Hava da mis ti valla...

Tüm bu iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler.Gerçekten mükemmel bir gezi oldu ömrümde ilkkez Cunda adası ve şeytan sofrasını görmüş oldum.Orbues geçmiş olsun olur böyle arada aksilikler sezon daha yeni başlıyor.En ilginç olanı ise benzine zam geldikçe bizlerde inadına gezi düzenliyoruz bu gidişle ya biz benzin fiyatlarının belini kıracağız yada fiyatlar bizim belimizi bükecek. :queen:

Neyse kardeşim daha sonraki gezilerde görüşmek üzere :wiinkk:

bende birkaç tane atayım :))

<embed src="http://img703.imageshack.us/slideshow/smilplayer.swf" width="426" height="320" name="smilplayer" id="smilplayer" bgcolor="FFFFFF" menu="false" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="id=img703/dsc06686.jpg"/>

Hayırdır nereye gitti senin yüklediğin resimler :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Elimdeki son resimleri de basayım......

Çallı ve Coolsoul......
ayvalk081.jpg

Ben ve motorum......
ayvalk079.jpg

ayvalk078.jpg

ayvalk077.jpg

Navier ve er5 i ile arkadan profil.....:p:p:p
ayvalk076.jpg

ayvalk075.jpg

ayvalk074.jpg

Yolda başka gurupla kaynaştık..... Bunlar bizim guruptan değil...Ama onlarda motorcu..Onları da bastık bağrımıza.....:queen::queen::queen::queen:
ayvalk073.jpg

ayvalk072.jpg

ayvalk071.jpg

ayvalk069.jpg

ayvalk067.jpg

ayvalk065.jpg

ayvalk064.jpg

ayvalk063.jpg

ayvalk062.jpg

ayvalk061.jpg

ayvalk059.jpg

ayvalk058.jpg

ayvalk055.jpg

ayvalk054.jpg

ayvalk052.jpg

ayvalk051.jpg

ayvalk050.jpg

ayvalk049.jpg

ayvalk048.jpg

Adam dibimden ayrılmıyor yahu... DEKA ya alışmışken bir de bu çıktı başıma.... Bütün foğraflara çıkacam diye çabaladı durdu.....:queen::queen::queen::queen:
ayvalk045.jpg

Hala arkamdan geliyor..... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
ayvalk042.jpg

Şşşş kardeş..Muhitimize geldik..Bırak artık peşimi... Başkalarınada bırak..;Onlarda çıksın...:queen::queen::queen::queen:
ayvalk040.jpg

Bendekilr bu kadar..Yapımda yayında emeği geçen herkese teşekkürler..... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

ayvalk101.jpg

Bu foto çekilirken çallı arka tekerin yolu tutması gibi basit bir problem yaşıyordu.... :p Arka bir sağa bir sola gitti....
1 saniye sonra direğin yanındaydı çallı..... :p
En sonun da yoldan çıktı ...... ::p Allahtan düşmedi..... Kendisine burdan da geçmiş olsun diyeyim.... :p

Asıl ilginç olan DEKA nın bakışları.... Tabi alışık değil arkasında çallı varken böyle şeylerin olabileceğine... :queen::queen:

Halbu ki o kadar da anlattık çallı nın maceralarını...Hiç dinlememiş bizi... :queen::queen:

Şaka bir tarafa benim hatun iyi yakalamış..... Gurubun fotocusu yaptım ben onu..... :p

Ahhaha çok zevkliydi bir sağa bir sola.Şaka bir yana kabul et alper abi iyi kurtardım.Sabit frene asılsaydım deka'da kurbanlarım arasına girmiş olacaktı :queen: :queen: :queen:

Valla hareket halindeyken öncünün objektifine girebilmek için daha 40 fırın ekmek yemem gerekecek :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Byokko daki, resimler asıl resimler..... :cat:
O da online olmadı bir türlü....

Şşşşiiii... Okan.... Tamam sana güzel hızlı bi makine alıcaz.... :cat:

Byokko daki, resimler asıl resimler..... :cat:
O da online olmadı bir türlü....

Şşşşiiii... Okan.... Tamam sana güzel hızlı bi makine alıcaz.... :cat:

Niye ağbi bizim resimleri beğenmedin mi ? Sırf senin motörü çekebilmek için 3,5 kg'lık fotoğraf makinası taşıyorum yanımda :salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Niye ağbi bizim resimleri beğenmedin mi ? Sırf senin motörü çekebilmek için 3,5 kg'lık fotoğraf makinası taşıyorum yanımda :salut:

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Motor üzerinde , Seyahat halindeki fotolardan bahsediyorum....
Sizin gibi profesyonel fotocular kategori dışı ... :p:p:p:p

Hemende alınıyonuz yahu... :farao::farao::farao:

:queen::queen::queen::queen: Koptuğum andır.Malüm grubu artık sabit fotolar kesmiyor.:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------

Bu arada fotoya iyice baktımda Mehmetcalli35 in mıcırda kaydığı anda sevgili DeKa hakikaten öyle bir kafayı çevirmiş ki lem ne oluyor arkamda der gibi bakıyor hani arada kaynamakta var.Valla şimdi detayları yakalıyabildim demek kendime yeni gelmişim ama hala heryerim ağrıyor :)

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Motor üzerinde , Seyahat halindeki fotolardan bahsediyorum....
Sizin gibi profesyonel fotocular kategori dışı ... :p:p:p:p

Hemende alınıyonuz yahu... :farao::farao::farao:

ok. Ben de üzüldüydüm gruba faydalı olamıyorum diye. Yedim bitirdim kendimi:salut:

Neyse moralim düzeldi şimdi:cherry:

Siz durun bak şimdi bu akşam saat 19.00 olsun diğer gruba dahil dostlarda her halde birkaç kelime yazarlar diye düşünüyorum ki bu gezimiz en az 10-15 gün konuşulmalı yada ben çok heyecan yaptım hehehe. Hadiyin şimdi ne tarafa tekeri çeviriyoruz.Valla bankaya gidip sırf gezi için kredi çekicem bir yılda motoru şöyle adam gibi dekor edicem hahahaa ben bu işi çok sevdim yavv ağrıdan sızlanması bile ayrı bir keyifmiş hahaha.

Son düzenleme:

KBC

süper süper süper olmuş gezi ahh ahh :) içim burkuldu valla gelemediğim için :( içtim dertlendim sarhoş oldum o gün :D :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar