Moderatör (forrap)
- Konu Yazar
Güzel bir gezi oldu,katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler:cat:
Lafı çok uzatmadan fotoğraflara geçiyorum,yalnız şunu baştan belirtmekte fayda var.Asıl fotoğraflar bende değil,benim makine ile motosikletle giderken çekmek pek mümkün olmadığı için yol fotoğrafları vs. bende yok fakat diğer arkadaşlarda bolca mevcut.Öyle zannediyorum ki yakın zamanda onlar da ekleyeceklerdir.Bendekiler profil fotoğrafı gibi olmuş biraz.
Buluşma yerimiz olan elf görünümlü pacifik ruhlu shell geçmişli BP mizde buluştuk,herkes yavaş yavaş toplanıyor..
Fotoğraf çekimleri de tam burada başlıyor,gezi sonuna kadar yüksek adette fotoğraf çekimi yaptık,hepsini bekliyoruz :wiinkk:
Cengiz abi biraz geç kalınca onu bekliyoruz
(İtina ile ifşa ederim abi bilirsin
)
Kahvaltı zamanı çoktan geldi de geçiyor,kahvaltı mekanı herkese uzak geliyor,midemiz isyanda..
Ve sonunda mekana varıyoruz !
Yunus Emre tarafından kızarmış ekmek vaad edilen ama kızarmış ekmek gelmeyen mekanda özel istekle kızarmış ekmek de geliyor
Gelmese başına geleceklerin farkındaydı..
Alp_Tunay ve Yenge..
Emre ( emreduman1 )
Kahvaltıyı bitirip tekrar yola çıkıyoruz..Ve sonunda Ayvalık tayız.
Sahil kenarında bir cafe ye oturuyoruz,çay,dondurma ve benzer aktiviteler içine giriyoruz
Bu adamın elinde niye hep sigara var arkadaş :silent: Sigaraya bayılıyor paraları sonra ayvalık tostunda çamura yatıyor
(İfşa part no:2 )
Alp_Tunay
Alp_Tunay ve Yenge
Apv41
Yunus Emre Sigaraiçengil
Kedi poz veriyor,kendini ünlü gibi hissetti garibim..
Günün anlam ve önemini belirten bu fotoğrafı çektiği için Yunus Emre ye teşekkürler
Veee Ayvalık ın meşhur sakızlı dondurması
Ve onu yiyen mehmetcallı35
Fotoğrafların devamı birazdan geliyor..
Lafı çok uzatmadan fotoğraflara geçiyorum,yalnız şunu baştan belirtmekte fayda var.Asıl fotoğraflar bende değil,benim makine ile motosikletle giderken çekmek pek mümkün olmadığı için yol fotoğrafları vs. bende yok fakat diğer arkadaşlarda bolca mevcut.Öyle zannediyorum ki yakın zamanda onlar da ekleyeceklerdir.Bendekiler profil fotoğrafı gibi olmuş biraz.
Buluşma yerimiz olan elf görünümlü pacifik ruhlu shell geçmişli BP mizde buluştuk,herkes yavaş yavaş toplanıyor..
Fotoğraf çekimleri de tam burada başlıyor,gezi sonuna kadar yüksek adette fotoğraf çekimi yaptık,hepsini bekliyoruz :wiinkk:
Cengiz abi biraz geç kalınca onu bekliyoruz
Kahvaltı zamanı çoktan geldi de geçiyor,kahvaltı mekanı herkese uzak geliyor,midemiz isyanda..
Ve sonunda mekana varıyoruz !
Alp_Tunay ve Yenge..
Emre ( emreduman1 )
Kahvaltıyı bitirip tekrar yola çıkıyoruz..Ve sonunda Ayvalık tayız.
Sahil kenarında bir cafe ye oturuyoruz,çay,dondurma ve benzer aktiviteler içine giriyoruz
Bu adamın elinde niye hep sigara var arkadaş :silent: Sigaraya bayılıyor paraları sonra ayvalık tostunda çamura yatıyor
Alp_Tunay
Alp_Tunay ve Yenge
Apv41
Yunus Emre Sigaraiçengil
Kedi poz veriyor,kendini ünlü gibi hissetti garibim..
Günün anlam ve önemini belirten bu fotoğrafı çektiği için Yunus Emre ye teşekkürler
Veee Ayvalık ın meşhur sakızlı dondurması
Ve onu yiyen mehmetcallı35
Fotoğrafların devamı birazdan geliyor..