Ayvalik gezimiz

motorhocası yanliş hatirlamiyorsam ayni mekanda bizde cay içdik:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
işin stresinden o kadar çok bunaldımki aslında banada lazım böyle bi gezi...tebrikler güzel gezi olmuş daha çok gezmeler nasip etsin allah

Vay hocam bilseydik sizinle gezerdik aynı gün bizde ordaydık ve aynı yerleri gezmişiz :mrgreen: Biz kipaya giderken siz ayvalığın içine giriyordunuz cbr li siz olmalıydınız hatta dedim tek kask takan motorcular bunlar herhalde.Neyse güzel geziymiş.

4ywaliq n3resi b@b5 yqs@ bi5im 0rd@n ç@kk1d1ya mi @qtınıs yaw?

Yahu Türkçe yazamayacak kadar beceriksizseniz hiç yazmayın daha iyi!

4ywaliq n3resi b@b5 yqs@ bi5im 0rd@n ç@kk1d1ya mi @qtınıs yaw?

Yahu Türkçe yazamayacak kadar beceriksizseniz hiç yazmayın daha iyi!

ayrıntılara takılmamak lazım adamlar gezmiş resim atmış kafalarına göre takılmışlar kafalarına göre anlatmışlar...
güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler...

işin stresinden o kadar çok bunaldımki aslında banada lazım böyle bi gezi...tebrikler güzel gezi olmuş daha çok gezmeler nasip etsin allah

ewt insanin kafasi rahatliyor gercekden

çok güzel bir gezi olmuş:rendeer:
tsk

güzel yerler güzel İNSANLAR teşekkürler resimler için :):cat:

ben tsk ederim
Vay hocam bilseydik sizinle gezerdik aynı gün bizde ordaydık ve aynı yerleri gezmişiz :mrgreen: Biz kipaya giderken siz ayvalığın içine giriyordunuz cbr li siz olmalıydınız hatta dedim tek kask takan motorcular bunlar herhalde.Neyse güzel geziymiş.

mugladan mi gelmişdiniz mugla we bandirma grubuyla gorustuk cunda adasinda.
kipa yeni acilmiş sanirim gitmeyi istedik ama Zamn izin wermedi
ewt iki arkadastik ıkımızdede kask wardi mutlaka karsilaşmisizdirr
keske onceden haberleşseydik

ayrıntılara takılmamak lazım adamlar gezmiş resim atmış kafalarına göre takılmışlar kafalarına göre anlatmışlar...
güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler...
rica ederim

Paylaşım için teşekkürler, gitmiş kadar olduk:cat:. Malesef bize uzak olduğu için günübirlik gidip gelemeyiz :mrgreen:

GKN

çocuklar elinize sağlık çok güzel bi gezi olmuş, uzun zaman olmuştu seri bi gezi programı okumayalı mt de:wiinkk:

mugladan mi gelmişdiniz mugla we bandirma grubuyla gorustuk cunda adasinda.
kipa yeni acilmiş sanirim gitmeyi istedik ama Zamn izin wermedi
ewt iki arkadastik ıkımızdede kask wardi mutlaka karsilaşmisizdirr
keske onceden haberleşseydik

Ne muğla nede Bandırma grubu manuel takıldım ben Edremitten yola çıktım günü birlik Ayvalık yaptım.Önceden haberleşseydik iyi olurudu neyse önümüzdeki günlere diyelim.

Bende katılıyorum, başlığı görünce bile üzüldüm aywalık yazacak kadar da düşürmemek lazım dilimizi, bütün v'ler yerine kullanılan w hata değil bilinçli yazmadır ve bu bir medeniyet göstergesi değildir, diline kültürüne değer vererek gurur duy, resimde Atatürk var ama sen onu sadece resim olarak anlamışsın demek ki, bence bu yaptığın gezinin güzelliğinin önüne geçmiş, kabullenmek yerine bir de kendini savunmak bir başka ayıp

Sorun, konuştuğun dilde yazmayı becerememen (konuşabildiğini varsayarsak); veya daha kötüsü, becermek istememen. Gaz verici "senin ataların Çanakkale'de İngilizlere karşı sen 'aywalik' yazasın diye mi savaştı" tarzı mesaj da olur, "eğitim sistemi çok kötü çoook" da olur, "yeni nesil kendi diline bile saygı göstermiyor" da olur. Sen seç :)

KATILIYORUM sana !!! :cat: :cat: AYWALİK TA NEYMİŞ ??? TÜRKÇEMİZİ YA DOĞRU DÜRÜST KULLANALIM YADA SONSUZA KADAR SUSALIM TMM??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar