ayvalık cunda

ahmetpamir jawa250cc. arkadaşlar ayvalıktan geçerlen mutlaka cundayauğramanızı tavsıye ederim. cadırı olanlar için ideal yerler var.cunda da değirmeni solunuza alıp toprak yoldan sağa devam edin.patricya mevkine gizli koya gidecek siniz. koyda ortada muhteşem bir minik ada etrafı dalgasız bir deniz.muhteşem manzara. beğendiğiniz yerde denize girin konaklayın.. koyda sisden başka kimseler yok.tabiatla başbaşasınız.keyfinizi çıkartın.

jr.

aywalıktan şaşmıycaksın en kral mekan senede 1 ay ordayım

mt deki ayvalık severler diye topicmi açsak? :) bende yazları oradayım.. ailem orada yaşıyor.. ve bence dünyadaki en güzel yer CUNDA ADASI.. lost adasından bile güzel :) tabi bence... :)

ah beeeeeeeeeeeeeeeeeee.............

şimdi orda olmak vardı....

Ah ah, cebimde biraz para olsa da (benzin parası kafi) gitsem, Bıyıklı'yla balığa çıksak :pr:

Valla ben bu yaz bir haftalığına da olsa Ayvalık'tayım nihayet. Hep merak etmişimdir. Henüz görmedim oraları.

başlıgı acan arkadasıma cok cok tsk ederım benı tekrar memleketıme goturdugu ıcın..:rendeer:

ozledım vallahı Ankarada yaşıyorum ama cunda'mı cok ozlemısım resımlerı gorunce ıcım bı tuhaf oldu yıne :pale:

geçtiğimiz yaz oradaydım.harika bir yer ayvalık,cunda,sarımsaklı,avşa,erdek her yeri gezdim.süper memleket

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayvalık... Ayvalık,rakı balık Ayvalık, O tımarhane adasına ben yüzerek gider zıpkınla kefal-karagöz kovalamaca oynar gelirim ,tam deli adasıdır o:queen:

Ayvalık ya benim bakkal yolumda ne zaman istedesem ordayım.:p Herkesi beklerim, bekleriz, beklersiniz:mrgreen:

1999 dan beri bir daha gitmek kısmet olmadı Ayvalık'a.:pale:

Biraderin arabasıyla iki aile Tempra'ya sığıp gitmiştik ve bir pansiyonda kalmıştık ne günlerdi ahh.:)

Şeytan sofrası;

tara0004i.jpg

Hocam birden bu manzaralar gösterilirmi yaaa şimdi gazı açasım geldi .Süper yerler insanın orada olası geliyor .:rendeer:

Evet arkadaşlar bence de oralar çok güzel...

fakat bir şeye dikkat çekmek istiyorum. resimlerde görülen şeytan sofrası mevkii tamamen yandı.. bu civarda 5 yılda bir ortalamayla yangın çıkar... genelde de yangın sebebi ya söndürülmeden atılmış bir izmarittir ya da piknik yapma amaçlı yakılmış bir mangal..

LÜTFEN DOĞAMIZA SAHİP ÇIKALIM

ayvalığa doğru giderken yol üstünde bir belediye yazı asmış. yazıda "ormanları yakma, doğa severleri ağlatma" gibi bir saçmalık yazılmış. resmen gıcık oldum... yanan orman sanki doğa severlerin kendi malı, bahçesi. diğer insanları ilgilendirmiyor...
başka bişey yazmaya dilim varmıyor....

ayvalık değil sadece o hizalar güzel dikili ye oldum olası ısınamadım çok beton ama sığacık seferihisar taraflarıda el değmemiş bakir bir cennet.. ürkmez falan çok güzel yerler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar