Ayvalık Cunda adasından merhaba,

Merhaba değerli arkadaşlar,
Nihayet Bende KTM 200 duke sahibi oldum,1 senedir sessizce forumda sizin yazdıklarınızı okuyor bir KTM hayali ile yatıp kalkıyordum :) biraz merak biraz endişe ile bütçeyi denkleştirme çabası içerisindeydim, eh beklediğim fırsat son günlerin indirim furyasından yararlandım ! 0km bir KTM sahibi olabildim, hepinize merhaba demek istedim, umarım keyifli paylaşımlarınıza beni de dahil edersiniz, sevgi ve selamlar,

Son düzenleme:
Motosikleti
Tracer 7
Öncelikle hoşgeldiniz...:)daha sonrasında hayırlı olsun, ktm cok iyi seçim.:cat: bu arada bu yaz eskişehirden ege akdeniz turu yapmayı planlıyorum Kaş da bitecek şekilde...Cunda da en sevdiğim yerlerden biridir,orayada uğramak istiyorum.belki rastlaşırız...:mrgreen:

Sagolun, tur güzergahı güzel gerçekten, iyi ve güzel geçmesini dilerim, belki rastlaşmayalım,:) mesaj atarsanız buluşalım, belki birer kahve içip sohbet etme imkanımız olur selam ve sevgiler...

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan, Gezilecek yerler listemde cunda adası da var kısmet bakalım ne zaman gidecez :)

DKN

bol bol fotoğraf çekin. bize cundayı gezdirin :)

ayvalıktan birilerinin de aramızda şduğunu görmek gerçekten çok güzel,hele ki bu cunda adası ise :) öncelikle motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.ikincisi müsait olduğunuz bir gün mutlaka görüşelim bir kahve içelim tanışalım.ayvalık ta tek başımayım sanıyordum :)

ayvalıktan birilerinin de aramızda şduğunu görmek gerçekten çok güzel,hele ki bu cunda adası ise :) öncelikle motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.ikincisi müsait olduğunuz bir gün mutlaka görüşelim bir kahve içelim tanışalım.ayvalık ta tek başımayım sanıyordum :)

merhaba,
Teşekkür ederim, sohbet etme imkanımız olursa sevinirim genelde sarızeybek halısaha çay bahçesinde olurum, semih derseniz tanırlar :) selamlar

Adana İl Temsilcisi
semih bey merhaba,hoşgeldiniz.ben de sizin gibi emekliyim ve kısmet olursa bayram sonrası bursa,yalova tarafına eşimle ve motorumla gelmeyi planlıyorum.sizinle de tanışmak isterim.ayrıca birkaç yıl önce akdeniz,ege dolaşarak,çanakkale'ye de yine motorumla bir gezi yapmıştım ama vakitsizlik nedeniyle ayvalık ve cundaya gidememiştim.profilinizde tel.no.nuz yazmıyor.(geldiğimde iletişim için)umarım görüşürüz.ADANA'dan selamlar.:king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar