Aytemiz 'Motorcu Dostu İstasyon' Projesi Hayata Geçti!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bizim milletimizde herşeye bir değer yükleme çabası yok mu bitiyorum. Alt tarafı akaryakıt istasyonu ihtiyacını alırsın çıkarsın. Yerlerin zaten kaygan olmaması gerekirken marifet gibi temiz yeri çekip motosiklet özel dolum alanı demişler. İki şerit çekip motosiklet park yeri demişler, kutu koymuşlar kask koyuyormusuz haha :D gereksiz bir reklam

Belki standart olarak bulunması gereken şeyler. Ama hiç olmadığı düşünülürse bir yerden başlanması güzel. Belki 1-2 yıla kalmadan her firma bunu uygulamaya başlar, standart olur ve motosiklet dostu tanımını bile kaldırırlar. Veya uygulama hiç tutmaz, herşey aynı tas aynı hamam devam eder.

Forumdan Uzaklaştırıldı
wow nesli avcı değilmi :d şile yolunda gmrmüştüm

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

13397427_1722882491259552_754721724_n.jpg

14359609_1012926952139325_1188037591010639872_n.jpg

Takıpçiniz Nesli hn.

Motorcu dostu ayağına benzin almaya gittim. Pompacının davranışını beğenmedim. Yakıtını da beğenmedim. Güzel uygulama diğer istasyonlarda yapsa daha iyi olur

en çok hangi istasyon indirim yaparsa motorcunun gerçek dostu odur ;)

mesela bu ara benim dostum Total dir , %10 indirime devam ederse bu dostluk hiç bitmezzz :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizim milletimizde herşeye bir değer yükleme çabası yok mu bitiyorum. Alt tarafı akaryakıt istasyonu ihtiyacını alırsın çıkarsın. Yerlerin zaten kaygan olmaması gerekirken marifet gibi temiz yeri çekip motosiklet özel dolum alanı demişler. İki şerit çekip motosiklet park yeri demişler, kutu koymuşlar kask koyuyormusuz haha :D gereksiz bir reklam

Arkadaş, şu zihniyete ayar oluyorum ya. Ulan bir şeyi de eleştirmeyin be. Adamlar ne güzel yapmış işte, ufak tefek de olsa sana bir "değer" vermiş, senin farkındalığını arttırmış... Ne yapacaklardı, bir benzin istasyonundan daha ne bekliyordun da seni memnun edemediler? Şöyle projelere laf ediyorsunuz, sonra sağda solda "motosikletleri fark edin taaam mı kimse bizi araç yerine koymuyor :((" diye ağlıyorsunuz. Çok enteresan çok!..

Ayrıca her benzin istasyonu birbirinin aynı olmayabilir. Bir Aytemiz'deki çalışan barzodur, diğerlerindeki iyidir. Bir veya birkaç istasyona bakarak marka karalamak istatistik bilimini ile bağdaşan bir durum değil.

Not: Henüz Aytemiz'den bir kere bile benzin almışlığım yok.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
O park yerlerine park etmiş doblo'lar şimdiden gözümün önüne geldi. Hizmet güzel ama, değişime insan ın kendisinden başlanmalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yapmazsam Çatlarım :D

pompac%C4%B1.jpg

Bence bu arakdaş artık reklamlarda oynamasın birde üzerine dublaj yapılmış. Diksiyon duruş 0. Bayanların motosiklete binmesini destekliyorum fakat herkesin her işi yapması doğru değil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar