Ayrılığın nemi düşmüş gözlerime...

İlk aşk İlk heycan unutulurmu hiç. İlkkez gördüğüm gunu hatırlıyorum ilkkez okşşadığım anı yumuşak tenini. İlkkez gaz açdığımda duyduğum heycanı . 1.5 senelik beraberlik bugüne kadarmış. Bugün son kez bindim. Hiç hayır demediki bana hep burnumuun dikine gittik beraber . Sonra getirdim koydum garaja herzamanki gibi tozunu aldım örtmeden son bir iyigeceler öpücüğü verdim. bundan sonra neye bnersem binim hep nx4_falcon olarak bileceksiniz beni. latif arkadaşımız yoldadır şimdi istanbuldan geliyor kızımı almaya Verirken ağlarmıyım sanmam. Ama garajdaki boş yerini gördüğümde içimden hep bir ah çekecem . Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan. Beni hiç üzmedi senide üzmez umarım.

valla geçmiş olsun nx4_falcon , bende ilk motorumu sattığımda içim burulmuştu, halada fotoğraflara bakarım arasıra ne güzel motordu derim. :salut:

Ya baba beni duygulandirdin ilk motorum aklima geldi ne güzel yazmissin eline saglik :salut:

NX dostum yazdıklarını okuduktan sonra bogazım dügümlendi.. Umarım ilk gözağrını unutmazsın..Cok duygulandım çok..

MZ 125 SX le ne yollar yaptık, nerelere gittik hatırlarmısın aydın? 1 kez olsun sorun çıkarmadı bize. Bilgisayar başında çalışırken birden aklıma gelipte günde kaç kez inip aşşagıya biryeri cizilmişmidir, toz olmuşmudur, nasıl daha gösterişli yapabilir-süslerim diye düşündüm bir ben bir Allah bilir.

İlk gözagrımı acımasızda acgözlülükten 8 yaşında bir racingle değiştirip 1-2 hafta sonra pişman olduğum gün ''insanoğlunun ne doyumsuz bir varlık'' olduğunu bir kez daha kendime kanıtlamış bulunmuştum.Racingi aldıktan sonra ne büyük hata yaptığımı sorunlar yaşayınca anladım.2003 model sorunsuz motosikletimi bir başka erkeğin koynuna verip 97 model sorunlu bir racing aldığımda kafamı taşlara vuracaktım.Kısa bir süre sonra racingi karlada olsa sattım eski motosikletimi alan arkadaşa satın aldığı miktarı bile teklif etmeme rağmen kızımı bana geri vermedi..Hala fotoğraflarına bakar bakar üzülürüm..

ruhum995hw9jc.jpg

:salut:
Ben satmiycam kizimi, yok yaaa ne buu yaaaa nx4_falcon un yazisini okurken basligin basima geldigini farkettim!
Arkadasim Allah sabir versin, bir motor sevdalisi olmayan asla anlayamaz bu duyguyu bir de deli zannederler insani motorunu kaybedecegine uzuluyo diye!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya walla uzuluyo ınsan duyunca.bende 87 puch var ama onu bıle satmaya kıyamıyom.hattasatınca belkı yenı motorun pesınatını tamamlıcam ama kıyamıyom.neler yasadık bız onla ne kazalar atlattık.arabayada carptık sarampolede uctuk :pr: :salut: ama o benı kazadan hemen sonra yerden kaldırdıgımda bıle bırakmadı orda.hep calıstı.bılıyom benım ıcın calısıyo o motor. :joker: :salut: :joker: :salut:

Bende rx 115 imi sattıgım zaman boyle oldum.. satarken aglıyacagım gelmıstı..
gozlerım dolmustu..
bı ara vazgecıyordum ama aklıma XT nin ihtisamı gelınce eski kader ortagımı unutmustum...
:pr: :pr: :pr:
:salut: :salut: :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar