İçki zararlı bişeydir.İnsanlar üzerindeki fiziksel zararları dışında ağır psikolojik ve psikiyatrik yıkımlara sebep olan bir bağımlılıktır.
Değildir.
İçki bağımlılıktır şeklinde yüzeysel bir savunma yapmak, motosiklet öldürür savunması yapmak ile aynıdır.
O zaman motosikletler de yasaklanmalı.
Gencecik insanlar tiner bağımlısı oluyor sokaklarda, tineri de yasaklasınlar, boya yapamayalım.
Bali çekenler de var ayakkabı kemer yapıştırmayalım.
İçki bağımlılık değildir, gereğinden fazla kullanılırsa bağımlılık yapabilir.
Bu forumda içki içen insanlar sanıyor musunuz her dakika ulan içki bulsam da içsem diye ortada dolanıyor, akşam eve gidince karısını çocuğunu dövüyor... ama belli ki sanıyorsunuz.
Arkadaş bu kadar yasakçı olmak için bayat tezlerin arkasına saklanmayınız.
Zihniyet farkı.
Ben içki denilince balığın yanında giden bir duble rakı veya maç izlerken giden bir bardak biradan bahsederken, siz içki denilince sokaklarda sürünen alkol bağımlısından bahsediyorsunuz.
Aynı zihniyet motosikletten bir haber bir insanın motosiklet denince kasksız mobilet üzerine yatan makaslara giren apaçilerden bahsetmesi, bizim ise tam korumalı bakımlı motorunun üzerinde kurallara saygılı bir motorcudan bahsetmemiz örneğinde de var.
Dünya üzerinde alkolun getirebileceği zararlar üzerine bilinçlendirme çalışmaları mevcut.
Adam olan adam bunu kendi anlayabilir.
Ama bunu YASAKLAYARAK hiçbiryere varamazsınız.
Paylaştığınız videoya gelince , bazı şeyleri cımbızla çekip islamiyeti karalamaya çalışmanız çok üzücü.
Hayır değil. Çünkü ben islamiyeti karalamıyorum. Şeriat rejimini karalıyorum. Güç sahibi insanların elinde hamur gibi oynanarak insanların hayatlarını mahfeden rejimden bahsediyorum. Ben İranlılarla 5 sene yaşadım. Bana şeriatı savunmayın.
.O genç kızın batı toplumlarında olduğu gibi hapse atılıp 1 sene boyunca hapishane gardiyanları tarafından tecavüze uğraması daha mı iyi olacaktı sanki.
O olmazsa bu olsun diyorsunuz yani. Hapishane gardiyanları tecavüz edecekti bari kırbaç vuralım kurtulsun memleket. Ha kot giydi diye hapse atmak da ilginç bir yaklaşım tebrik ediyorum. Filmlerden örnek vermeniz de beni benden aldı...
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.