Ayni pistte 2 teker ve 4 teker :)

Ne güzel pist ya.Koskoca istanbulda bi tane böyle pist yok.Olsa da insanlar da adrenalin olayını buralarda halletseler.

katiliyorum fikrine...kaza olaylarida olacaksa orada olsunda diger insanlarda isinden gucunden kalmasinlar.kaza hic olmasin tabide olacaksa pistte....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cennete doğru gidecekler sandım böyle trafiğe can kurban hepsi yol veriyo geçene:cat:

Mersin İl Temsilcisi
sakat iş yaaa, arabaları engelliyorlar :)
ama pist güzel ;)
emeğinize sağlık

1998 de çekilmiş diyor sanırım video başlığında ama bana o kadar eski gibide gelmedi nedense arabalar biraz eski olsada pistteki (=

emin değilim ama hem pisin uzunluğu hem de hızlı virajlarıyla burası bana Almayna'nın ünlü Nurnburgring pisti gibi geldi.

ya bişi sorcam adam 300 km hıza cıkıyorda kamerada öyle görünmüyor. sanki 150 km hızı gibi görünüyor. onun hız göstergesi yanlış olmasın...

1998 de çekilmiş diyor sanırım video başlığında ama bana o kadar eski gibide gelmedi nedense arabalar biraz eski olsada pistteki (=

evet benimde dikkatimi çekti 1998 yazıyor ama adamın önünde giden yeşil motor ninjaya benziyor videonun ortalarındada adamın önünde r6 vardı sanırım 98 yılında ben hiç led li stopu olan motosiklet görmedim :queen:

arkadaşlar ii gunler ben yenı katıldım sitenıze motor hayatına yeni başlıyorum ilk şuan aldıhım motor mondiel 100 luk bunla başlangız yapmak istedim bu motora aksusuhar gibi gorunuş yapmak istiyorum ama yenı olduhum için pek bişe bilmiyorum yardımcı ola bılecek deneyımlı abılerım lutfen msn nnemı eklesın [email protected] ilk motor kullanmasını yamahada başladım dayı oglumun yamaha ybr sı var dı yamahadan mondiele gecınce bıraz garıpsedım motoru nama allah nasıp ederse ilerde yam aha alırım

video da bnm en çok dikkatimi çeken şey arabların motorlar geldiğinde hepsinin yol vermesi oldu.:pr:istanbuldaki bir pistte böle bişi olcağını düşünemiyorum:pr::pr:
chopperrider adlı arkadaşımında dediği gibi o pist almanyadaki Nurnburgring pistti:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Km saati 299 dedi 300 ü göstermedi tuhaf geldi bana. İzlerken yata yata bir hal oldum başım döndü güzel çekmişler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar