Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet benimde dikkatimi çekti 1998 yazıyor ama adamın önünde giden yeşil motor ninjaya benziyor videonun ortalarındada adamın önünde r6 vardı sanırım 98 yılında ben hiç led li stopu olan motosiklet görmedim :queen:
arkadaşlar ii gunler ben yenı katıldım sitenıze motor hayatına yeni başlıyorum ilk şuan aldıhım motor mondiel 100 luk bunla başlangız yapmak istedim bu motora aksusuhar gibi gorunuş yapmak istiyorum ama yenı olduhum için pek bişe bilmiyorum yardımcı ola bılecek deneyımlı abılerım lutfen msn nnemı eklesın [email protected] ilk motor kullanmasını yamahada başladım dayı oglumun yamaha ybr sı var dı yamahadan mondiele gecınce bıraz garıpsedım motoru nama allah nasıp ederse ilerde yam aha alırım
video da bnm en çok dikkatimi çeken şey arabların motorlar geldiğinde hepsinin yol vermesi oldu.r:istanbuldaki bir pistte böle bişi olcağını düşünemiyorumr:r:
chopperrider adlı arkadaşımında dediği gibi o pist almanyadaki Nurnburgring pistti