Aynalar ile sınav verme

Merhaba arkadaşlar,
2 farklı sorum var.
1-) NS 200 ün aynalarını iyileştirmenin bir yolu var mı? Yarısında kolumu görüyorum. Sağa sola bükebiliyorum. Biraz dışarı kaydırmanın yolu var mı elciklerle arasındaki mesafe sıfır bu arada.
2-) Gaz telini biraz gerdirmem gerek. Boşluk var çok fazla. Yani sanmayın ki aradaki boşlukta inceden gaz verdiğini. Yok oradaki boşluğu alana kadar kimse yok.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yerli bir üreticinin ayna genişletme aparatı var, bence sizin işinize yarayabilir. Her ne kadar resimde Dominar kullanılmış olsa da ilan sitesinde Pulsar'a uyumlu olduğu yazıyor. Alternatif bir fikir olarak da mevcut aynalarınızın üzerine kör nokta aynası takabilirsiniz.

Son düzenleme:
Klr ile benzer bir sorun yaşıyordum, mevcut aynaları söktüm önceki Suzuki motorumdan alışık olduğum kare aynalara geçtim görüş muhteşem oldu.

LJkL5x.jpg

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yerli bir üreticinin ayna genişletme aparatı var, bence sizin işinize yarayabilir. Her ne kadar resimde Dominar kullanılmış olsa da ilan sitesinde Pulsar'a uyumlu olduğu yazıyor. Alternatif bir fikir olarak da mevcut aynalarınızın üzerine kör nokta aynası takabilirsiniz.

[url]https://i.hizliresim.com/6pu5wma.jpg[/url]

[url]https://i.hizliresim.com/g4suexs.jpg[/url]

Bende de bundan var, aynaların konumunu hem genişletti hem de biraz yükseltti. Çok işe yarıyor.

Pulsar alınca bu parçaları almak zorunda hissediyorsun kendini :) Tommygun ın dediği bu GP nin bu aparatı gayet başarılı görünüşü garip gelebilir ama güvenlik önemli :)
100 liraya almıştım 245 lira olmuş 2 tane demir.

gp kompozit com/urun/gp-kompozit-bajaj-pulsar-ns-200-2011-2021-uyumlu-ayna-genisletme-siyah

Son düzenleme:

od_

Ben discover 125 aynasıyla değiştirdim. Görüş olarak çok rahat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar