Ayna kırıldı yapıştırılabilir mi?

Selamlar dün akşam kaldırımdan inerken sebebini anlamadığım bir şekilde motor yana yattı ayna ve debriyaj maneti kırıldı. Ayna yapıştırılabilir mi, yapıştırılırsa ne kadar sağlam olur. Bu ve benzer işlerde kullandığınız en kuvvetli yapıştırıcı hangisidir? Daha sonra resim ekleyeceğim.

En saglam yapistirici iran yapistiricisi diye adi var iki ayri tüpte karistirip yapistiriyorsunuz.Ama nekadar dayanir bilmem

Sunfix diye bir macun var mavi ve sarı renkli. İkisinden eşit miktarda alıp yeşil olana kadar yoğurup temiz olan her çeşit yüzeyde her türlü maddeyi yapıştırabilirsin. Kuruduğunda taş gibi sertleşir ve çok sağlam olur tavsiye ederim

Sunfix diye bir macun var mavi ve sarı renkli. İkisinden eşit miktarda alıp yeşil olana kadar yoğurup temiz olan her çeşit yüzeyde her türlü maddeyi yapıştırabilirsin. Kuruduğunda taş gibi sertleşir ve çok sağlam olur tavsiye ederim

Sunfix her şeye dayanır. Arabamda kullanmıştım. Hatta o kadar kullanmıştım ki, vida yeri kırılmıştı, diş açıp sun fix'e vida yeri oluşturmuştum yeniden. Kuruduktan sonra kesebildiğin, delebildiğin, zımpara veya törpü yapabildiğin, diş açabildiğin acayip bir şey.

Yapıştırılacak yüzey çok küçük olduğu için sun-fix aldım. Güzel bir malzeme yapıştırmaktan çok kırılan parçanın etrafına destek oluşturmuş oldum. Biraz çirkin görünüyor baya kaba bir iş oldu. Bakalım bir süre idare ederse üzerini zımparalayıp boyamayı düşünüyorum.

yapıştırıcıya vereceğin paranın üzerini doldur git yenisini al. yine kırılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar