- Konu Yazar
Bugün bi seminerden ötürü muğla Akyakaya gittim.Kalabalık olduğumuz için otomobille gittik.Bugün otomobil kullanan biri olarak şöyle motorcu pardon motorlu diyecektim.:mrgreen:arkadaşlara bi baktım...Kask yada diğer korumalar hakgetire tamam bunları azda olsa anlayabiliyorum.kendi keyfidir kafa vücut kendinindir koruması gereken bi kafası olmadığını düşünüyodur saygı duyarım:silent:Tamam da arkadaşlar anlamadığım ve aslada saygı duymayacağım bişey dikkatimi çekiyor...Bu aynalar nerde yaw:silent:Şimdi önümde gidiyor önce arkadaki kafasını çevirip bakıyor sonra öndekine bişey diyor ondan sonra görüntü içler acısı öndeki motoru kullanan arkadaş yandan yemiş misali bi şekilde motor kullanmaya başlıyor ve ben yada arkadaki araç geçene kadar bi arkaya bakıyor bi öne:mrgreen: Yaw arkadaşım yıllar önce ayna diye bişey icat edildi haberin mi yok :silent:
Biri bana mantıklı bi açıklamasını yapsın bu aynalar niye sökülür.Ben biraz düşündüm tek mantıklı açıklama olarak rüzgar sürtünmesini azaltıp yakıt tüketimini düşürmek ve çevreyi daha az kirletmek:silent: aklıma geldi ama içi boşaltılmış egsozlar bu tezimi çürüttü:queen:
Marka model vermiyeceğim ama anlayan anlar bu motosikletlerin aynalarını sökülemez yapsalarmış Türkiyedeki satışları %90 düşerdi:mrgreen:Nedir bu aynalarla dertleri bu arkadaşların?????:silent:
Biri bana mantıklı bi açıklamasını yapsın bu aynalar niye sökülür.Ben biraz düşündüm tek mantıklı açıklama olarak rüzgar sürtünmesini azaltıp yakıt tüketimini düşürmek ve çevreyi daha az kirletmek:silent: aklıma geldi ama içi boşaltılmış egsozlar bu tezimi çürüttü:queen:
Marka model vermiyeceğim ama anlayan anlar bu motosikletlerin aynalarını sökülemez yapsalarmış Türkiyedeki satışları %90 düşerdi:mrgreen:Nedir bu aynalarla dertleri bu arkadaşların?????:silent: