- Konu Yazar
Yakın zamanda aldığım aynaları motora uygulayamıyorum.Daha doğrusu birini ayna adaptörü sayesinde uygulayabilirken diğerinin yuvasının ters diş olmasından ötürü bir türlü olduramadım.Benim motorun modeline özgü birşey midir bilmiyorum..
Hatta çözüm üretmek adına Karaköy civatacılara dahi gittim.Amaç ters diş (-M 10) alıp elimdeki ayna adaptörüne kaynakla bağlamak ama -M 10 uda bulamadım.
Hiç olmadı bir tornacıda yaptıracağım ama mümkünse bu işi öncelikle görsel anlamda temiz ve ekonomik olarak nihayete erdirmek.
Biraz karışık anlatmış olabilirim.Özetle dişi kısmı +M8, erkek kısmı -M10 olan adaptör arıyorum.
Saklandığı yerden çıkmazsa başına ödül koyabilirim bu çocuğun
Daha açıklayıcı olması adına, belki akıl edemediğim fikirler çıkabilir diye 1-2 grafikte çizdim..
Şimdiden teşekkürler
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Hatta çözüm üretmek adına Karaköy civatacılara dahi gittim.Amaç ters diş (-M 10) alıp elimdeki ayna adaptörüne kaynakla bağlamak ama -M 10 uda bulamadım.
Hiç olmadı bir tornacıda yaptıracağım ama mümkünse bu işi öncelikle görsel anlamda temiz ve ekonomik olarak nihayete erdirmek.
Biraz karışık anlatmış olabilirim.Özetle dişi kısmı +M8, erkek kısmı -M10 olan adaptör arıyorum.
Saklandığı yerden çıkmazsa başına ödül koyabilirim bu çocuğun
Daha açıklayıcı olması adına, belki akıl edemediğim fikirler çıkabilir diye 1-2 grafikte çizdim..
Şimdiden teşekkürler
Yukleresim.com
Yukleresim.com