Ayna Adaptörleri hakkında yardım

Yakın zamanda aldığım aynaları motora uygulayamıyorum.Daha doğrusu birini ayna adaptörü sayesinde uygulayabilirken diğerinin yuvasının ters diş olmasından ötürü bir türlü olduramadım.Benim motorun modeline özgü birşey midir bilmiyorum..
Hatta çözüm üretmek adına Karaköy civatacılara dahi gittim.Amaç ters diş (-M 10) alıp elimdeki ayna adaptörüne kaynakla bağlamak ama -M 10 uda bulamadım.
Hiç olmadı bir tornacıda yaptıracağım ama mümkünse bu işi öncelikle görsel anlamda temiz ve ekonomik olarak nihayete erdirmek.
Biraz karışık anlatmış olabilirim.Özetle dişi kısmı +M8, erkek kısmı -M10 olan adaptör arıyorum.
Saklandığı yerden çıkmazsa başına ödül koyabilirim bu çocuğun :)
Daha açıklayıcı olması adına, belki akıl edemediğim fikirler çıkabilir diye 1-2 grafikte çizdim..
Şimdiden teşekkürler
Yukleresim.com
Yukleresim.com

Yamahalar dışındaki hemen hemen tüm motorların aynaları birbirlerine uyuyor Yamaha için adaptör somunlar var, ebayda gördüm ama TR dede vardır mutlaka :)

Kuryakyn adaptörü diye geçiyor ama özel bir ismi var mı bilemiyorum :)

Aradığın bu :

2007_Kuryakyn_Universal_Metric_Cruiser_Mirror_Adapters.jpg

Kuryakyn Yamaha Cruiser Mirror Adapters

Son düzenleme:
Aslında bu adaptorler satılıyor. Ebaydan aldığım aynalarla birlikte birkac değişik adaptorde beraberınde gelmıstı.

İllaki kendin cozmek istersen sana fikir verebilirim

M10 vida yı M10 manşona ( uzatma somunu ) sıktıktan sonra diğer ucuna M 8 vidayı kaynatarak kendi adaptorunu yapabilirsin.

uzatma-somunu.jpg

Uzatma somunu

Ayrıca bu uzatma somununu kullanarak aynanızıda yukseltebilirsiniz

Teşekkürler..Sanırım kendi adaptörümü kendim yapmam daha ekonomik olacak.
Velomoto altı -M10 üstü +M8 yapmayı nasıl akıl edememiş hiç anlamıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar