Aylık Geliri 3000 TL Olan Web Sitemin Honda CBR Modeli İle Takas Ciddi Alıcılar ! !

Merhaba arkadaslar web sitemde 3000 tl gelir gelmekte aylık bunun doğrultusunda bende motor hastalıgı oldugu için sitemi satmaktansa web sitemi bir honda cbr modeli ile takas yapmak istiyorum web sitem googlede 1. sıradadır açılan makaleler açılan konular veya yazılan blog sayfasındaki yazılan gönderiler google üst sırada gözükmekte. KESİNLİKLE CİDDİ ALICILAR BENİ ARASİN ! ! ! !

Websitem Adresi : mmodelisi

Blog Sitemin Adresi : blogmmodelisi

Telefon Numaram : 0543 390 05 40

emre bey kardesim 125 rr başlıyor 1000rr verecek yoktur herhalde. sende varmi dostum ?

Ulan siteye tıkladım sekme üstüne sekme açtı sakın linke basmayın. Bırakın bu işleri madem 3 bin gelir var 1000 tl taksitle alın yada 3bin tl taksitle dolandırma yöntemlerine bak.

E zaten 2 ayda 2.elini alabiliyorsun. Kimse aylık 3 bin getirisi olan siteyi,7 bin liralık motorla takas etmez. Komik olmayın..

1. sen kim oluyorsunda bana :D dolandırıcı diyorsun 2. sitede açılan sekmelerin sebebi web sitemize reklam verenlerin popup reklam olarak verdikleri linkler acılıor bu reklamlar seni ilgilenirmez 3. olarak 3000 tl gelirim var bunu sana hertürlü kanıtlarım niğde merkez bema bilgisayara gel sana orada kanıtlayacagım bankadan cekilen heray ücret var benim bu sitede motorla takas yapmamın amacı o kazandıgım 3000 tl yi diğer hizmetlere harcıyoruz bizim elimizde cok az bir miktarda para kalıyor onun için buraya forumda benim açtıgım konuya gelip boş muhabbet yapma tamam.

arkadaşlar boş muhabbet yapmayın alıcak adam buraya gelir yorum yapar veya soru sorar

yanlış bilgilendirme insanları tatlı su kurnazı. 3000 geliri olan ama elinize çok az para kalacak web sitemi takaslamak istiyorum diye yaz o zaman.

3000 tl geliri olmaz bu sitenin.Öyle olsa yıllık 25-30 $ a alınan sitelerle herkes yapar bu işi tüm gün evinde oturarak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sitenin öyle bir geliri olması imkansız arkadaşlar, bu işleri bilen biri olarak konuşuyorum. Uzun uzun anlatmaya gerek bile duymuyorum.

Reklamdan forum görünmüyo :D üstü kapalı reklam yapıyorsunuz forumda bu tür şeyler yasak birde üye nickinizde anlamlı adminler görürse muhtemelen banlacaksınız :D

ooo hoşgeldin heykır abi.face emesen patlatabiliyon mu?:mrgreen:

şaka bir yana bu sitenin aldığı hit rezalet kanıt için ayağına çağırması ayrı bi rezalet.bu işlerden hiç anlamadığın belli bari kes sesini de daha fazla rezil olma evlat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar