Ayının marifeti...

ayiak7.jpg

http://news.yahoo.com/photo/061004/...y5_zu8DW7oF;_ylu=X3oDMTA4Y20zOW1jBHNlYwNtZXBo

Yahoo haberlerinde gozume ilisti... Ayı telde motosiklet kullaniyor, ustelik bir de sahibin sorumlulugu var... Yolcunun bu sekilde seyahati de mumkunmus motosiklette demek ki. :)

Bunu evde denemeyin, denerseniz de hem ayiniza hem kendinize tam koruma saglayin arkadaslar. Boyle kasksiz, parasutsuz olmuyor, hic tasvip etmiyorum.. :farao:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu çinliler manyak hiç elin ayı'sına güvenipte otururmuyum o salıncağa.
ya -banane arkadaş gitmiyorum motoruna da ipine de başlarım ayılığım tuttu derse.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
iyice dikkat ettim de salıncak ipin her iki tarafından geçip motora bağlanmış ve ayı da motora bağlı, yani aşağıya düşmesi mümkün değil; ayının da salıncaktaki bayanın da. en fazla dengesi bozulur devrilip havada asılı kalırlar. yanlız burada ayıyı tebrik etmek lazım bu dengeyi sağlayabildiği için.
gerçi bana da 2 kilo bal 1 kilo iyi armut verseler ben de yaparım bu hareketi :p

Eger o ayı race bi makına sürseydi intihar ederdim :queen:

Hayvanları böyle şeylere alet ediyorlar çok sinirleniyorum. Başarı olarak takdir etmek lazım ancak bir hayvansever olarak karşıyım böyle şeylere.

Valla bende gazetede okudum.Kadında emnıyet agğı da yok.Ayının nesine güvenipte çıkıyon.

Yahu ip nerde tekerler nerde Allahınızı severseniz. resmen çakma resim.

@akaltepe
Abi jantta lastik yok ki :) Jant makara gibi görev görüyor.

kafamı bozanlara ayı demicem artık
başka bişi diyecem ama neee???:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar