Aygül hanımı tebrik ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi bende onu diyecektim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 PM ----------

1.2.38. "Taziye / Tebrik / Kutlamalar" ve "Onlar Hep Bizimle Birlikteler" forumları haricinde kişiye özel başlık açamazsınız, mesaj yazamazsınız. Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj göndermelisiniz.

aslında tabrik bölümüne açılması gerekir.fakat konu dışı olması vesilesi ile konuyu şimdi kilitleme gereği duymadım.Tebrikler alınsın konu amacına ulaşsın sonra kapatırım kepengleri :)

Ne torpili Bende tanımam etmem Aygülü :p.Parmaklarının hakkıyla kazandı.:rendeer:
aslan abiiimmm (tanımıyorum sizi ama çok sevdim :p)
aslanım benim...
Cönavar senide centilmenliğinden dolayı tebrik ederim...
:rendeer::rendeer:
kadir,korkut,aygül Banka hesabıma para yatırılmamış ne iş bi sorunmu var:bounce::mrgreen:
:cyclopsan buradan açıklamasana yawww
hieeeyyt'
benim adım tatar ramazan.
ben bu oyunu bozarım!
:mrgreen:
senin geçmişte hamam topiğinde kazan mış olduğun bir hediyede var biliyorsun :queen:
:cyclopsan unutmadınız mı onu :p
Kişiye özel topik açmak yasaaak :p
:bounce: :)
şimdi bende onu diyecektim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 PM ----------

1.2.38. "Taziye / Tebrik / Kutlamalar" ve "Onlar Hep Bizimle Birlikteler" forumları haricinde kişiye özel başlık açamazsınız, mesaj yazamazsınız. Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj göndermelisiniz.

aslında tabrik bölümüne açılması gerekir.fakat konu dışı olması vesilesi ile konuyu şimdi kilitleme gereği duymadım.Tebrikler alınsın konu amacına ulaşsın sonra kapatırım kepengleri :)

:mrgreen: teşekkürler

Hem kişiye özel olsun hem yanlış yere açılsın, hükümet de buna göz yumsun.Çifte standart var arkadaşım.Hep ezilen banlanan biz gariban üyeler oluyoruz :p

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  1.2.38. "Taziye / Tebrik / Kutlamalar" ve "Onlar Hep Bizimle Birlikteler" forumları haricinde kişiye özel başlık açamazsınız, mesaj yazamazsınız. Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj göndermelisiniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Konu amacına ulaştığı için kilitlenmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar