Aygül hanımı tebrik ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'BİRADER' diye yazılır 'BİLADER' diye birşey yoktur.konuşma dilinde kolay telefüz edildiği için bilader diye söylenir.:farao:

Aslında bi nevi haklısın şimdi araştırma yaptım ama nereyi okusam 2'sinin arasında bi fark olmadığını yazıyor... Birader lafı ingilizler sayesinde oluşmuş bir laftır ve bizim Cılgın izmirliler bunu Bilader diye değiştirmiş :mrgreen: Bunuda öğrenmiş olduk hadi bu günde bişe öğrendik yarın ne öğrenicez...

konuyu daha yeni gördüm.Kazanan arkadaşa hayırlı olsun.torpillede olsa zorraki 1000.mesajı attı :p

konuyu daha yeni gördüm.Kazanan arkadaşa hayırlı olsun.torpillede olsa zorraki 1000.mesajı attı :p

ya kardeşim torpil morpil yok.. nerden çıkarıyon torpili şimdi sen.. :mrgreen: şans işte ona denk geldi bininci msg yapıcak bişi yok..

:farao::farao: Torpile nie izin veriyorsun nasıl müdürsün...

:farao::farao: :mrgreen:

ya selçukcum torpil niye yapalım abicim.. tanımam etmem.. :p hem ben seni aradım gir foruma diye telefonun kapalıydı yani sendeki de şans hee sora bize kızıyosun.. :rendeer:

Ne torpili Bende tanımam etmem Aygülü :p.Parmaklarının hakkıyla kazandı.:rendeer:

kadir,korkut,aygül Banka hesabıma para yatırılmamış ne iş bi sorunmu var:bounce::mrgreen:

kadir,korkut,aygül Banka hesabıma para yatırılmamış ne iş bi sorunmu var:bounce::mrgreen:

şimdi canım benim.. ben sana gel çayımı iç diyorum şifreli şifreli ama sen kısmetse gelirim diyon madem istemiyosun parayı sölesene baştan... :bounce:

Bankayla olmaz kanıt olur Biz sana nakit yollayacağız Şef.:p:mrgreen:

:cat: bu işi bilmiyo abi...

senin geçmişte hamam topiğinde kazan mış olduğun bir hediyede var biliyorsun :queen:

:silent::silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar