Aygül hanımı tebrik ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar, baylar, bayalanlar, yapmış olduğumuz yarışmada 1000mesajı koyan AYGÜL hanıma tebrikler :farao::farao: Beni arkamdan vuran KORKUT 250, KYCD, AYGÜL'e helal olsun ::saad::::saad:: İşte o topiğin linci http://www.motosiklet.net/forum/kon...esaji-yazan-dunyanin-en-iyi-motorcusudur.html Yemedim yedirdim İçmedim içirdim Giymedim giydirdim, Uyumadım uyuttum ama ne yazıkkı dün gece bi rahatsızlık gecirdim ve bunu istifade bilen arkadaşlar hemen topige saldırmışlar. Sağlık olsun diyorum Allah Mestu Bahtiyar etsin... TERÖR muradına erdinmi :farao: Evet arkadaşlar çok duygulandım bi sigara yakıcam...

Yukarıda yazdıklarımın hepsi bir gırgır bunu herkes biliyor... Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız Yeterki gönüller bir olsun :rendeer: Ama niye ben yokken yazdınız 1000ni:farao:

Yaşadığın rahatsızlık için geçmiş olsun canım benim.. :rendeer:

bi kızı 10 kişi ister bi kişi alır.. o 1000'inci mesajı ya korkut yazıcaktı yada ben ama biz aramızda (o topic'te) tek bayan olan Aygül'ü uygun gördük.. 1000'inci msg'ı o yazdı ama başlığa bakacak olursak, olayı terör kazandı son msg onun çünkü..ama aramızda 1000 diye konuşmuştuk.. o yüzden tebrikler Aygül.. :rendeer:

bak şimdi sana üzüldüm bende efkarlandım gel biz senle bi gazoz içelim.. :mrgreen:

Yaşadığın rahatsızlık için geçmiş olsun canım benim.. :rendeer:

bi kızı 10 kişi ister bi kişi alır.. o 1000'inci mesajı ya korkut yazıcaktı yada ben ama biz aramızda (o topic'te) tek bayan olan Aygül'ü uygun gördük.. 1000'inci msg'ı o yazdı ama başlığa bakacak olursak, olayı terör kazandı son msg onun çünkü..ama aramızda 1000 diye konuşmuştuk.. o yüzden tebrikler Aygül.. :rendeer:

bak şimdi sana üzüldüm bende efkarlandım gel biz senle bi gazoz içelim.. :mrgreen:

Sana bi limonata ısmarlamanın zmnı geldi :wiinkk:

iyi hadi neyse, selçuktan iyidir :)
tebrikler aygül birader :rendeer:
geçen seneden bana bi parça bakacaktın, unuttum zannetme :salut:

iyi hadi neyse, selçuktan iyidir :)
tebrikler aygül birader :rendeer:
geçen seneden bana bi parça bakacaktın, unuttum zannetme :salut:
:):) unutmadım bende ama yokki 1 yıldır :mrgreen:
Evet arkadaşlar, baylar, bayalanlar, yapmış olduğumuz yarışmada 1000mesajı koyan AYGÜL hanıma tebrikler :farao::farao: Beni arkamdan vuran KORKUT 250, KYCD, AYGÜL'e helal olsun ::saad::::saad:: İşte o topiğin linci http://www.motosiklet.net/forum/kon...esaji-yazan-dunyanin-en-iyi-motorcusudur.html Yemedim yedirdim İçmedim içirdim Giymedim giydirdim, Uyumadım uyuttum ama ne yazıkkı dün gece bi rahatsızlık gecirdim ve bunu istifade bilen arkadaşlar hemen topige saldırmışlar. Sağlık olsun diyorum Allah Mestu Bahtiyar etsin... TERÖR muradına erdinmi :farao: Evet arkadaşlar çok duygulandım bi sigara yakıcam...
seviyorum senı canım kardeşim:rendeer:
canım benım ben zaten dedim selçuk a ayıp olacak diye sabah bi baktım 990 olmuştu

asıl hakeden sensin demicem :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 AM ----------

BU ARADA HANIM MI :silent: :salut: bi oyun yüzünden artık ablaaaaammm diyen kardeşimi kaybettim mi şimdi ben

terör burdan sana sesleniyorum :p nasılsın :mrgreen:

seviyorum senı canım kardeşim:rendeer:
canım benım ben zaten dedim selçuk a ayıp olacak diye sabah bi baktım 990 olmuştu

asıl hakeden sensin demicem :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 AM ----------

BU ARADA HANIM MI :silent: :salut: bi oyun yüzünden artık ablaaaaammm diyen kardeşimi kaybettim mi şimdi ben

terör burdan sana sesleniyorum :p nasılsın :mrgreen:

1) Bende seni seviyorum :rendeer:
2) Tabi tabi demişindir ayıp olur die :p
3) :farao:
4) ABLAMMMMMMMMMMMMM Benim :rendeer::rendeer:
5) Terör korkusundan yazamıyor :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sizede teselli hediyesi olarak bundan veriyoruz

vantilator.jpg

:mrgreen:

bana bişi vermediler
keşke teselli hediyesini ben alsaydım :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana bişi vermediler
keşke teselli hediyesini ben alsaydım :mrgreen:

Zaten anlamadım o konudan bişi iyi oldu..Adınıza konu açıldı yetmezmi gazetede başsayfa baaoooo..:mrgreen:

Selçuk Bazen hayatta istediğin Şeyler olmuyor malesef Sende gönüllerin şampiyonusun.:wiinkk:

Açarız yeniden en son yazayı yazanDünyanın en iyi ikinci motorcusu diye bir topic.:p

Dikkat et kanatlandırırım :bounce:

birader'die yazılmaz BİLADER :wiinkk: Allah'tan sen olmadın:bounce: Hepinizle sonra görüşcem ben ama:cat:

'BİRADER' diye yazılır 'BİLADER' diye birşey yoktur.konuşma dilinde kolay telefüz edildiği için bilader diye söylenir.:farao:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar