Olcan'a akıl sır erdiremiyorum 2006 yılından beri burdayım ilk defa böyle bir seviyesizlik görüyorum.
Bin kör adamdan bir şahit, bin cahilden bir adam olmaz demişler. Haklısınız beyefendi realiteden reel de gelir, kırmızı kar da yağar size.
Esen kalın.
Levent abi adamların fotograftaki kisilerin tipini karakteristik olarak yorumlamamıs sadece verilen pozun biraz komik oldugu için yorum yapmıs fakat aramızda egosu ve karakteri olarak eksik insanlar oldugu ıcın eziklik psikolojilerinden dolayı direk savunmaya geçmişler yok allahtır kitaptır katmıslar işin icine , ne kadar aciz insanlarsınız yazık size rüyanızda moderatorlar kovalasın sizi insallah valla güle güle okudum yorumlarınızı bayada ciddi ciddi yazmısınız![]()
Levent abi adamların fotograftaki kisilerin tipini karakteristik olarak yorumlamamıs sadece verilen pozun biraz komik oldugu için yorum yapmıs fakat aramızda egosu ve karakteri olarak eksik insanlar oldugu ıcın eziklik psikolojilerinden dolayı direk savunmaya geçmişler yok allahtır kitaptır katmıslar işin icine , ne kadar aciz insanlarsınız yazık size rüyanızda moderatorlar kovalasın sizi insallah valla güle güle okudum yorumlarınızı bayada ciddi ciddi yazmısınız![]()
Vay be, ulan ne modmuşuz he.. Görende Cumhurbaşkanı falanım sanacak "başkanlık" getiren tipten..
Kardeşim, herşeyden önce bende bu forumun bir üyesiyim ve fikirlerimi de kurallar dahilinde açık seçik yazar çizerim. Forumda yetkili olmamın bu saçmalıklar ile ne alakası var?.
Adamların duruşu off-side işte..Sanki Star Wars filminden çıkmışlarda kulis arkasında zafer pozu verilmiş kollar bağlanmış bilmem ne. Modda böyle derse bişi demezmiş.. Yahu senin diyecek neyin olabilir ki ?.. Koyun musun sen, sürü psikolojisi ile mi yaşıyorsun..
İstersen ilk önce kendi tipinden başla kavga çıkarmayız biz, sons of anarchy izleyipte tiribe girenlerden değiliz.
Adı TÜRK ile başlıyor. TÜRK CHOPPER MK nın