Aydınlı çift bebeklerine Honda adını verdi !

Motosikleti
Ns200 15"
Hondacılar niye böyle yav? Okulda çoçuğun yanından VUTUTUTUTU diyerek geçecekler :).

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hondacılar niye böyle yav? Okulda çoçuğun yanından VUTUTUTUTU diyerek geçecekler :).

zorunuza mı gitti motoseverrrr !
cocugunun adını ares koyan var. onlara bişey diyonuz mu ?

ne var honda da ? soçiro honda gibi adam mı var be, yüce bir insan

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
çocuğum olursa adını memati fireblade emelianenko koyacağım

Motosikleti
Honda CB125F
Honda ve Nissan birleşme kararı almış.
Şimdi marka ismi değişirse nasıl olacak?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Street Fighter'ın cengaveri, gönüllerimize taht kuran onurlu savaşçı, Sumo güreşini bir nesle sevdiren Edmond Honda'dan da esinlenmiş olabilir.

Street Fighter'ın cengaveri, gönüllerimize taht kuran onurlu savaşçı, Sumo güreşini bir nesle sevdiren Edmond Honda'dan da esinlenmiş olabilir.

[url]https://i.hizliresim.com/4zcpw2i.jpg[/url]

Honda'nın Japonca anlamını bilse hiçbirşey den esinlenmezdi , "ekilmemiş pirinç tarlası" :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------

Bu mantıkta Arda ismini de vermemek lazım. "Öpeyim seni orda" falan? :D

Haberi okumadım, kesin saçmalık.

Çocuk Japonya ya gitse bi şok daha yaşayacak , orda bizim gibi Hon-da değil haun-dah diye teleffuz ediliyor :)

Motosikleti
Ns200 15"
zorunuza mı gitti motoseverrrr !
cocugunun adını ares koyan var. onlara bişey diyonuz mu ?

ne var honda da ? soçiro honda gibi adam mı var be, yüce bir insan

Ares en azından Yunan mitolojisinde savaş tanrısı olarak bilinir, Honda ise ticari amaç için kurulan bir firmanın ismi :) arada dağlar kadar fark var :). Bana kalırsada 2 side yanlış bu çocuk Allah nasip ederse 50-60 yaşlarına gelirse Ares amca/dede Honda amca/dede yakışan şeyler değil :), hatta bana Berkecan bile saçma geliyor :). Ticari amaç güden ve bunları kuran insanları yüceltmeye gerekte yok, ne kadar yüceltirseniz yüceltin kendi cebinizden para çıkıyor ve onlara kar marjı sağlıyorsunuz, ama benim kafam bozuk diyorsa bu tarz aile diğer kalan 3 tane Japon motosiklet üreticilerin hakkınıda yedirmeyiz :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

CBR dövmesi yaptırmayı düşünüyordum :D

Cbr'ın ismi değişip daha güzel bir model çıkarsa ne olacak o zaman :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------

Honda'nın Japonca anlamını bilse hiçbirşey den esinlenmezdi , "ekilmemiş pirinç tarlası" :D

Abi bu sumo güreşçisinin isim anlamı "fedakar ve aynı zamanda merhametli olan ekilmemiş pirinç tarlası" olarak çıkıyor :queen:.

Gpt emmide bana böyle görsel oluşturdu :), işte karşınızda fedakar ve aynı zamanda merhametli olan ekilmemiş pirinç tarlası.

Son düzenleme:
Ares en azından Yunan mitolojisinde savaş tanrısı olarak bilinir, Honda ise ticari amaç için kurulan bir firmanın ismi :) arada dağlar kadar fark var :). Bana kalırsada 2 side yanlış bu çocuk Allah nasip ederse 50-60 yaşlarına gelirse Ares amca/dede Honda amca/dede yakışan şeyler değil :), hatta bana Berkecan bile saçma geliyor :). Ticari amaç güden ve bunları kuran insanları yüceltmeye gerekte yok, ne kadar yüceltirseniz yüceltin kendi cebinizden para çıkıyor ve onlara kar marjı sağlıyorsunuz, ama benim kafam bozuk diyorsa bu tarz aile diğer kalan 3 tane Japon motosiklet üreticilerin hakkınıda yedirmeyiz :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

Cbr'ın ismi değişip daha güzel bir model çıkarsa ne olacak o zaman :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------

Abi bu sumo güreşçisinin isim anlamı "fedakar ve aynı zamanda merhametli olan ekilmemiş pirinç tarlası" olarak çıkıyor :queen:.

[url]https://i.hizliresim.com/sw59t9j.jpg[/url]

Gpt emmide bana böyle görsel oluşturdu :), işte karşınızda fedakar ve aynı zamanda merhametli olan ekilmemiş pirinç tarlası.

İsmini değiştirirse cover-up yaptırırım yeni ismini yazdırırım :D

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bu işte Hırbonen'in kesin bir parmağı vardır. :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar