Aydın'dan Selamlar...

Merhaba arkadaşlar...
İsmim Ferit. uzun yıllar ailemle savaşımı kazandım ve yeni bir Scooter kullanıcıyım. Yuki Legend ile başladım serüvenime. Maddi imkansızlıklar birgün olur da geçerse model yükseltmeye çalışırım (kendini kandırdı) :) herkese iyi forumlar...

Merhaba arkadaşlar...
İsmim Ferit. uzun yıllar ailemle savaşımı kazandım ve yeni bir Scooter kullanıcıyım. Yuki Legend ile başladım serüvenime. Maddi imkansızlıklar birgün olur da geçerse model yükseltmeye çalışırım (kendini kandırdı) :) herkese iyi forumlar...

hoşgeldin hocam :) aydının neresinden?

baba tarafı koçarlı anne tarafı bozdoğan, bıyıklı'da doğma, germencikte büyüme aydında liseyi okuyup istanbulda çalışan hemşerinizden herkese selamlar

Tüm dostlara buradan selamlar,Aydın merkezden saygılar sevgiler,

Bu forumda illere göre gruplar var mı ?

bozdoğan merkez...

merkezde eskiden helvacı vardı. sonra kapandı. dedemin dükkanıydı

bozdoğanda helvacı süleymenın torunuyum dediğimde tanıo herkes beni

Her aydın başlığında Didimden biri çıkar mı diye bakıyorum ama bizim apaçiler burda takılmıyo sanırım :p hoşgeldin :rendeer:

İlçeleri göz önüne alırsak sayımız fena değil işte,en azından bu forumu takip edenler açısından :)
Bu sayfayı kısayol olarak aldım,napalım böyle haberleşecez artık :)

bozdoğan merkez...

merkezde eskiden helvacı vardı. sonra kapandı. dedemin dükkanıydı

bozdoğanda helvacı süleymenın torunuyum dediğimde tanıo herkes beni

bilipdurum helvacıyı :) benim dedeler de kemer barajı gölünün gıyısında akyaka'da oturupdurula :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

Her aydın başlığında Didimden biri çıkar mı diye bakıyorum ama bizim apaçiler burda takılmıyo sanırım :p hoşgeldin :rendeer:

eyvallah hoşbulduk kardeşim :) bakcez gari buralardan haberleşcez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar