Aydın'da güvenli motosiklet sürüş eğitimi gerçekleşti

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mehmet Barlas
AYDIN (İHA) -

Aydın'dan üniversite öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen güvenli motosiklet sürüş eğitimi yoğun ilgi gördü.

Aydın'da ulaşım aracı olarak motosiklet kullanımının yoğun olarak görüldüğü ilçelerden biri olan Kuşadası'nda bulunan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm Fakültesi, güvenli motosiklet sürüş teknikleri eğitimine ev sahipliği yaptı.
Öğretim Görevlisi Funda Sönmezateş ve Turizm Fakültesi AKUT Öğrenci Topluluğu'nun davetlisi olarak Turizm Fakültesi konferans salonunda konuşan RoSPA, IAM ve ADAC gibi uluslararası eğitmenlik sertifikaları sahibi deneyimli eğitmen Zafer Akçay, tehlike kaynağının araçlar değil sürücüler olduğuna dikkat çekti. Akçay, üniversiteli gençleri uluslararası sürüş standartları, kıyafet seçimi, sistemli sürüş davranışı, ileri seviye görüş teknikleri, yol tutuş prensipleri, aracı yönlendirme ve konumlandırma gibi gibi pek çok hususta bilgilendirdi.

50408458_620x410.jpg

Ne ara oldu ya bende adada yaşıyorum.Bende Adü'lüyüm.Bende motor kullanıcısıyım.

Ben de ADU'luyum, yaşımız az geçmiş olsa da 26 ortalamasında bir ekibimiz var... Bizim de haberimiz olmadı maalesef, yoksa koşa koşa gelirdik. Ulan ne dandik üniversitesinde be Adu. İzmir ekonomi'den geçtim dediğimde salak mısın kanka diyen kardeşlere hak veriyorum. Gelmez olaydım dedirttin gene ...

Hocam en son pulsar düşündüğünüz bir konudan hatırlıyorum sizi benelliye mi karar verdiniz

Evet Aydın dan satın aldım Benelliyi. İki tane almayı düşünüyoruz, marta kadar grupta 4 tnt25 olacak gibi, hayirlisi bakalım. Havalar ısınınca once bir Ege gezisi yapmayı planlıyoruz. Haber veririz buradan, tanışmış ta oluruz hem :)

Bende sık sık isabeyli tarafına geliyorum.Havalar iyice ısınırsa çıkarız umarım.

Benimki mekatronik ama turizmin oraya sık sık çıkar manzaraya karşı otururum.Adü öğrencisi olduğum için fakülteyede girip çıkabiliyordum.Oradan arkadaşlarımda vardı.Haber gelmedi ama baya üzüldüm kaçırdığıma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar