Aydın-Denizli-Afyon-Burdur-Fethiye Datça-Muğla-Aydın 1238 km 5 gün

Paylaşım için teşekkürler. Rapor kısmındaki ''ANCAK'' bölümünü biz bu sene gerçekleştirdik, CBF 150 leri şehir içine geri hizmete alıp, 2 adet BMW F 650 GS aldık. Ramazan a kadar kısa mesafeler yaptık ama inşallah Ramazan dan sonra açılacağız. Allah size de nasib etsin inşallah.
GS ler Eşekten inip, Arap atına binmiş gibi gelmiştir...Diye tahmin ediyorum..Yorumlar mısınız.

DEDE Kask yok yaaa....

c69il4oeq2oxonu2i.jpg
[/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok guzel bir gezi yapmışsınız paylaşım için tesekkurler. Bazı taslı topraklı yollar dikkatimi cekti çok tehlikeli. Ben lastiğim patlar diye cesaret edemezdim açıkcası girmeye. Ama motorların ve lastiklerin saglamlıgı da benı sasırttı. Yuki de guzelmiş... Honda'dan 3-5 tl fazla masraf cıkarmıs sadece o da sinyal ve plaka aydınlatma ampulu masrafı.

Çok guzel bir gezi yapmışsınız paylaşım için tesekkurler. Bazı taslı topraklı yollar dikkatimi cekti çok tehlikeli. Ben lastiğim patlar diye cesaret edemezdim açıkcası girmeye. Ama motorların ve lastiklerin saglamlıgı da benı sasırttı. Yuki de guzelmiş... Honda'dan 3-5 tl fazla masraf cıkarmıs sadece o da sinyal ve plaka aydınlatma ampulu masrafı.

Evet .Lastikleri aklımıza getirmemeye çalıştık .Yoksa evden çıkmamak lazım.

Ehliyete yaz1ld1m,aral1kda cebimde.bi alayimda grubunuza mcx katilsin :)

Aynı gün gidip dönülebilir mi? Aydın dan ?Gidenlerden tavsiyeler...

Yuki nin hangi modeli uzun yolsa çok yordumu bari ortalama hızlarınız neydi.

Gezi güzel olmuş daha iyileri olsun inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar