AYDIN ANTALYADAN HERKEZE SELAMLAR!!!

Antalyadan herkeze selamlar :p
Ben AYDIN antalya-manavgatda oturuyorum motor tutkum hep vardı ama en son lisede yaptığım kazadan sonra binmemek için kendi kendime yemin etdim ama olmuyo işte kankam Barlas ve duvarımdaki racingler ve yolda gördüğüm duyduğum motor sesleri beni gene baştan çıkardı ve son 2-3 aydır 97 kanuni-mz 125cc ile başladım önce kankamındı ama ondan ben aldım şimdi gidişi çok güzel ama çok ağır bazen ayağa alırken zorlanıyorum şimdilik alıştım bu benim geçiş motorum ama zor bir motorla başladım seneye hayalim honda twister acayip bir motor seri ve güzel bence neyse bu kadar yeter şimdilik umarım
ve ayrıca Antalyadaki motorcu arkadaşlarla tanışmak istiyorum bana yazarsanız sevinirim görüşmek üzere .AYDIN. :p

powerbyaydin hoşgeldin dostum..
Kim motorları bırakabildi ki sen bırakacaksın.. :p Sesini duymak zaten çıldırtıyor.. Seni çıldırttığı gibi :p
Hoş sohbetler..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
powerbyaydin, aramıza hoşgeldin :thumleft:

unutmadan ayrıca dün akşam askerden arkadaşım geldi konu motorlara geldi kendisinde askerden önce yamaha rx-115 vardı satdı şimdi racing almak istiyor muhabbet esnasında o da benim gibi motoru bırakmak istesemde olmuyo racing görünce gene çıldırıyorum dedi ölümün nefesi ensemde olsada olmuyo dedi :pl:
ayrıca sorum olucak rx-115 internetde 17 beygir yazıyordu yamha king 135cc varmış daha yeni olduğum için bilmiyorum ama 160 filan basıyo seri dedi acaba doğrumu ve piyasası ne kadar acaba
herkeze kazasız belasız sürüşler :thumleft:

Önce bi sakinleş powerbyaydin

Antalyalı fazla yok burada belki sadece ikimiz. Forumdaki konuları takip et.Orada sorunlarına daha önceden cevap vrilmiş olabilir.

Tekrar Hoşgeldin

herkeze selam sonunda antalyalı bulabildik :cherry:
tanıştığımıza memnun oldum antalyanın neresindesin ben şu an manavgat kumköydeyim otelde çalışıyorum tanışdığımıza sevindim
herkeze iyi seyirler :thumleft:

Aslen Antalya Güllük ama şu an Kemer/Kiriş otelde çalışıyorum bende :thumright:

ewladım depoyu doldur yorulmuştur motor... besle motoru... uzun yoldan geldi siteye :cherry: :cherry: :cherry:

batu 360 spin yapabiliyonmu atv le ben koyuyom bizde de cobra bi değişiği çok zevkli oluyo :flower:

G

Guest

mrb millet ben halil anlaşılacağı gibi bende bu hastalığa yakalandım umarım tecrubelerinizden faydalanırım.kolay gelsin :mrgreen:

freewind sendeki 125 cc mi? valla spin atamadım hele 360 olmadı 2 lastik üzerine kalkıyor motor yemiyo yani........

Nuestra, antalyada kimse vaaaar arkadaşlar bandit benoo ben , nooluyoo ordaaa :p takılın bakalım :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar