Olmazzzzz adettendir gelenektir gapı daşlanackkkk:cat:Boşverin kapı taşlamayı,:wiinkk:
Yeni bebe görmek gibisi yok,
Hayatın,tazeliğin simgesi onlar......
Allah bağışlasın,mürüvvetlerini göstersin......
Amin kardeş darısı senin başına ve tüm ALLAH'tanAllah analı babalı büyütsün. darısı benim başıma:queen:
iyi dilekleriniz için çok teşekürler arkadaşlar darısı olmuyanların başina bu duygu başka bir duygu anlatılmaz yaşanması gerek :rendeer::rendeer::rendeer:
Eyvallah gürselim ismi:AYHANyiğenimiz hoşgelmiş :rendeer: ismi nedir yeni motorcunun
Ümmet abi teşekürleraydemir kardeşim tebrik ederim,allah analı babalı büyütsün,sağlıklı ve zihinde olsun yaşam boyunca dert tasa görmesin inşallah.artık bundan sonra daha dikkatli olmalısın.
alim kardeşim anlamammı seni emriniz olur sizinÖncelikle benim biricik abime hayırlı ugurlu olsun diyorum.Allah hayırlı bi evlat eyler inş.Analı babalı büyüsün.Sizde gününü göresinizSöylenecek daha çok söz varda şuan onları daha sonraya saklıyorum
Anladın sen onu:queen::queen:Allahım esirgesin bebişimizi:rendeer::rendeer:
cako teşekürler:cherry: wayyyy Allah anneli babalı büyütsün:cherry:
ahmet abi allah razi olsunMinik Aydemir hoş geldin dünyaya
Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı olsun
ahmet iyi dileklerin için teşekürleraydemir kardeş hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün allah utandırmasın sevgilerimle yeğenimizi öp bizim yerimize
bora abi teşekürleraliciğim.gözün aydın.allah analı babalı büyütsün.bahtı-tahtı güzel olsun kardeş.sevgilerimle.
inşallah abiO duyguyu 2 defa yaşamış bir abin olarak sana katılıyorum Ali'm..:cat:
Allah analı-babalı büyümesini, vatanına-milletine, dinine ve ailesine hayırlı
bir evlat olmasını nasip eder İnşallah...:rendeer:
murat sagol inş en kısa zamanda sende bebişini görürsunAYDEMİR, bebeğiniz hayırlı-uğurlu olsun, Allah analı-babalı büyütsün.
Herhalde bundan güzel Babalar Günü armağanı olmaz...
emin teşekürlerAllah analı babalı büyütsün Ali abi, sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur inşAllah, cunyır Aydemirimiz oldu![]()
Babalar gününüz kutlu olsun bu arada.......
Evlatlatlarım sabah sabah kutladılar Babaler günümü telefonda....
Çünkü evimden uzaklardayım yine...
:salut:
ALLAH HERKESE EVLAT SEVGİSİNİ TATTIRSIN ....AMİİİİN
Sizin oralarda kapı taşlamak adetmidir?