Ayak marşıyla çalışan motosiklete elektrik marşı takılabilirmi

arkadaşlar merak ettim ayak marşlı bir motora elektrikli marş motoru takılabilirmi mesela (misk 125 e taklırmı aküyle birlikte )yorumlarınızı bekliyorum

ayak marşı olan bir motoru elektrik marşıyla asla çalıştırmam

Nette bir ara vardı.Hafifletilmiş kross motosikletler için.Şehir içi kullanım için yapılmış birşeydi.Minsk'e uymaya bilir tabi...Senelerdir minsk görmüyorum.Müsait bir zamanınızda fotoğraflarını paylaşırmısınız ?

Nette bir ara vardı.Hafifletilmiş kross motosikletler için.Şehir içi kullanım için yapılmış birşeydi.Minsk'e uymaya bilir tabi...Senelerdir minsk görmüyorum.Müsait bir zamanınızda fotoğraflarını paylaşırmısınız ?

Şimdide Minsk alıcam de tam olsun :mrgreen: Derbiye 3.000 veririm :queen:

Ahahaha o kadar da değil yahu:D Her tuhaf motosiklete ilgim yok :p 3050 yap senin olsun :p

nasıl bulabilirim bunu ismi nedir acaba(resmini bi ara koyarım)

takılır ama ucuz değil, tam tersi elektrikliye ayak marşı ekleyen kitlerde var..

Bu konuda bir makine müh arkadaş kanunide çalıştığı dönemde 3 yıl kadar uğraşmalarına rağmen mz motorlar için kullanılabilir nitelikte bir sistem kuramadıklarını ve sonunda bu sevdadan vazgeçtiklerini anlatmıştı bana.
Yapılabiliyor fakat uzun vadede kullanılabilir pratik ve sağlam bir sonuca varamamışlar.

walla pejo ve mobiletler için elektrikli marşıda ayaktan marşıda yaptılar ayaktan marş basitte elektrikli marşıda yaptılar
bu videoyu izlerseniz fikir sahibi olabilirsiniz ramzeyin mopedlerinde elektrikli marş sistemi mevcut ....

walla pejo ve mobiletler için elektrikli marşıda ayaktan marşıda yaptılar ayaktan marş basitte elektrikli marşıda yaptılar http://www.youtube.com/watch?v=j9GA4Fsi9dg bu videoyu izlerseniz fikir sahibi olabilirsiniz ramzeyin mopedlerinde elektrikli marş sistemi mevcut ....
video gerçekten güzel ama adamlar kavrama sisteminin üzerine yapmış minskte ancak marş kolunu çıkarıp yapmak lazım buda olmayabilir zaten artık sorun yok bujiyi değiştik bir vuruşta canavar gibi çalışıyor ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar