- Motosikleti
- Honda CBF 150, CF Moto MT 650
- Konu Yazar
Arkadaşlar bu soruyu sorma amacım şu.Bu yaz sonu gibi muhtemelen avustralya'ya yerleşme planım var.Eğer bir terslik olmaz ise inşallah önümüzdeki sene avustralyada olucam.Tabii ki bu sebepten dolayı buradaki motor alma isteğimi iptal etmek zorundayım.Ancak gidince orada bir motor almayı planlıyorum ama yaptığım araştırmalarda satış olarak sadece baba markalara rastladım.Ama ilk gidişte tabii ki yüksek fiyatlı bir motosiklet alamam.Acaba sizin avustralyadaki motosiklet markaları hakkında bilginiz var mı?Benim kuzen orda, bana 2000 dolar civarına sıfır 125cc motosiklerler satıldığını söyledi, hatta eğer 2. el düşünürsem daha da uygun fiyatlara bulabilirmişim.Ama benim asıl öğrenmek istediğim şu.Bizim buradaki motosiklet çeşitliliği orada da var mıdır.Yani sıfır honda yerine başta sıfır ve fiyatı daha uygun bir keeway sl alabilir miyim?Bir arkadaş bana bir ara nette avustralyada keeway in aynısının satıldığını soyledi.İsim 3 harfli bişeymiş(KTM yada Vento diil) ama hatırlayamadı ve sonradan gördüğü sayfayı da bana söyleyemedi.Unutmuş çünkü.Neyse benim isteğim orada yaşayanlarınız yada bilgisi olanlarınız varsa oradaki motosiket piyasası hakkında bilgi vermeniz.
Ben nette oldukça araştırdım ama dediğim gibi sadece ünlü markaları bulabildim.
Yani şimdi ben oraya gidince bir sl 150 :queen: yerine daha fazla fiyata 125cc bir honda, yamaha v.s. scooter
r: mı almak zorunda kalıcam?Bu konuda bilginiz varsa beni aydınlatırsanız sevinirim...
Ben nette oldukça araştırdım ama dediğim gibi sadece ünlü markaları bulabildim.
Yani şimdi ben oraya gidince bir sl 150 :queen: yerine daha fazla fiyata 125cc bir honda, yamaha v.s. scooter