konuyu açan arkadaş abs nin öneminin bilincinde ve forum üyelerinin tepkisini ölçmek için bu tarzda yaklaşmış olaya,
AB nin insana ve güvenliğe verdiği değerin bir sonucu olarak alınmış çok yerinde bir karar bence. yoksa bu abs işini motosiklet firmalarının ,ticari ahlaklarına-insaflarına bırakıp,piyasaya bir model sürüp 2-3 sene sonra abslisini lütuf eder gibi piyasaya tekrar sürmesinin önüne geçecek ve muhtemel kazaları büyük oranda azaltacak bir uygulama.darısı bizlerin başına inşallah
Evet :cherry: kuru havada arka lastiği bile kolay kolay kaydırmıyorum.abs sadece kışın yada yağmurda mı lazım oluyor ustad sen yapma bari![]()
Adamlar fren yapmayı bilselerdi ABS'yi 1 Ocak'tan itibaren 125cc ve üzerine zorunlu yapmazlardı.
Net !
adamlar insan hayatına önem veriyolar sen fren yapmasını biliyosan 100km.hızla giderken bi panik fren yapmayı inşallah nasip olmaz ozaman avrupalı ne demek istediğini anlarsın.
Altın elbiseli adam videoları izleyip eğitimi aldığı yanılgısına kapılan garibanlara acıyorum vallahi. İnşallah limon sıkmak zorunda kalmazlar...limon sıkmak bizden sorulur
Bence bu eleman şu motokro nickli elemanbu kadar saçma konulari o açabiliyordu. Bu arkadaşda da benzer yetenek var.
Evet bence o
Bende hastahaneden takip ediyorum konuyu :cat:
Geçmiş olsun kaza mı yaptınız?
sağ olasın evet kaza yaptım (yasal her şeyim hazır güvenlik kamerası görüntüsü ,trafik raporum ,karakol ifadem ,adli tıp muayenem ,şahitlerin ifadesi hazır masrafımı (3800 ile 7300 tl arası masraf var )ödeyeceğini söyledi şikayetçi olma dedi ama ben yasal süreci işletiyorum bir taraftan ) dolmuşun biri ben 20 km hız civarı giderken arkadan çarptı ve kaçtı kazada ayak bileğimde çizik harici bir şey yok hastahane de olma ve ameliyat sebebim önceden planlanan bir göbek fıtığı operasyonu bu gün çıktım hastahaneden eve geldim minimum 2 ay motora binememek harici sıkıntı yok