Avrupalı Fren Yapmayı Bilmiyo Yea

bizim millet frenlemenin anasını bellemiş arkadaş.avrupalı gelsinde bizden fren yapmayı öğrensin.yere poh çuvalı gibi yapışmayalım diye abs istiyolar.

konuyu açan arkadaş abs nin öneminin bilincinde ve forum üyelerinin tepkisini ölçmek için bu tarzda yaklaşmış olaya,

AB nin insana ve güvenliğe verdiği değerin bir sonucu olarak alınmış çok yerinde bir karar bence. yoksa bu abs işini motosiklet firmalarının ,ticari ahlaklarına-insaflarına bırakıp,piyasaya bir model sürüp 2-3 sene sonra abslisini lütuf eder gibi piyasaya tekrar sürmesinin önüne geçecek ve muhtemel kazaları büyük oranda azaltacak bir uygulama.darısı bizlerin başına inşallah

Teşekkürler bilinçli forum üyesi.İnşallah darısı başımıza.
Ters tepki olunca nasılda savunuyorlar abs'yi

Bu ABS şart diyenlerin yüzde kaçı kışın yağmurda karda motora binmeye cesaret edebiliyo veya binmeye hevesli çok merak ediyorum.

abs sadece kışın yada yağmurda mı lazım oluyor ustad sen yapma bari :)

ABS ABS al sana ABS. Ya çalışmazsa??? Hayatınızı elektronik sistemlere emanet etmeyin :cat:

[YT]FvS7Xj-t0wc&feature[/YT]

Düzeltme: Motorda ABS yokmuş, hadi iyisiniz ABS ciler :mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç gerek yok. Şahsen ben fren kolunu saniyede elli kez sıkıp bırakarak ABS'siz güvenli şekilde yavaşlayabiliyorum.

Adamlar fren yapmayı bilselerdi ABS'yi 1 Ocak'tan itibaren 125cc ve üzerine zorunlu yapmazlardı.
Net !

adamlar insan hayatına önem veriyolar sen fren yapmasını biliyosan 100km.hızla giderken bi panik fren yapmayı inşallah nasip olmaz ozaman avrupalı ne demek istediğini anlarsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
limon sıkmak bizden sorulur
Altın elbiseli adam videoları izleyip eğitimi aldığı yanılgısına kapılan garibanlara acıyorum vallahi. İnşallah limon sıkmak zorunda kalmazlar...

Bir videoda "tekerlek kitlenecek olursa hemen bırakıyoruz freni" gibi birşey söylüyordu adam yahu. Muhtemelen o lafı söyledikten hemen sonra gülmekten çekime ara vermek zorunda kalmışlardır ... :)

bu avrupalılar hakket bilmiyor işi. Biz ki bisikleti terlikle arka tekerine basıp durduran milletiz :)

Bence bu eleman şu motokro nickli eleman :D bu kadar saçma konulari o açabiliyordu. Bu arkadaşda da benzer yetenek var.
Evet bence o

Geçmiş olsun kaza mı yaptınız?

sağ olasın evet kaza yaptım (yasal her şeyim hazır güvenlik kamerası görüntüsü ,trafik raporum ,karakol ifadem ,adli tıp muayenem ,şahitlerin ifadesi hazır masrafımı (3800 ile 7300 tl arası masraf var )ödeyeceğini söyledi şikayetçi olma dedi ama ben yasal süreci işletiyorum bir taraftan ) dolmuşun biri ben 20 km hız civarı giderken arkadan çarptı ve kaçtı kazada ayak bileğimde çizik harici bir şey yok hastahane de olma ve ameliyat sebebim önceden planlanan bir göbek fıtığı operasyonu bu gün çıktım hastahaneden eve geldim minimum 2 ay motora binememek harici sıkıntı yok

Son düzenleme:
sağ olasın evet kaza yaptım (yasal her şeyim hazır güvenlik kamerası görüntüsü ,trafik raporum ,karakol ifadem ,adli tıp muayenem ,şahitlerin ifadesi hazır masrafımı (3800 ile 7300 tl arası masraf var )ödeyeceğini söyledi şikayetçi olma dedi ama ben yasal süreci işletiyorum bir taraftan ) dolmuşun biri ben 20 km hız civarı giderken arkadan çarptı ve kaçtı kazada ayak bileğimde çizik harici bir şey yok hastahane de olma ve ameliyat sebebim önceden planlanan bir göbek fıtığı operasyonu bu gün çıktım hastahaneden eve geldim minimum 2 ay motora binememek harici sıkıntı yok

Aman yasal süreci bırakmayın, bugün size çarpıp kaçan (ve çevresinden ders alabilecek tüm dolmuşçular) gerekli dersi almazsa yarın birimizi öldürüp gidebilir. Desteğe ihtiyacınız olursa da her türlü yardımcı oluruz :cat:

Geçmiş olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar