Avrupa yakası lastik değiştirme.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Herkese kolay gelsin. Lastileri yenileyeceğim, internetten alacağım için. Avrupa yakasında tercihen trakya tarafına doğru lastik değiştirip balans yapabilecek, iyidir diye bildiğiniz bir yer var mı?

Motolastik.com , fakat lokasyon Sarıyer de. 1 takım lastik değiştirme 100tl. Sattıkları lastikleri uygun şartlarda saklıyorlar. Ve genelde taze lastik bulunuyor. Pirelli ve Metzeler lastiklerinin Türkiye distribütörü yanlış bilmiyorsam.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kabataş Buz Motor, Michelin istiyorsanız. Sanayi Mah. tarafında da bir şubeleri var ama hiç kullanmadım. Kabataş hizmet kaliyesinden hep memnun kalmışımdır. Motolastik de iyidir ama artık Michelin satmıyorlar galiba, son iki setimi onlardan almıştım.

Motolastik.com da 2 ay önce lastik değiştim ve gittiğimde sanırım rafta michelin lastik gördüm ama emin değilim. Arayıp sormak lazım.

bende 3 sene önce kabataş buz motorda taktırmıştım. o zamanda böyle forumda fiyatlara bakıp gitmiştim.yorumda okuduğumdan fazla fiyat söyleyince, internette bu kadara taktırmışlar dedim.tamam o zaman öyle olsun demişti :) Balansını da yapıyorlar tavsiye ederim. esnaflığı da iyi :)

birde sorum olacak.benim motorun arka lastiğine cam girmiş patlamış. bildiğiniz yama yapan biryer var mı ? avrupa yakasında tercihen :)

Son düzenleme:
Motosikleti
bende 3 sene önce kabataş buz motorda taktırmıştım. o zamanda böyle forumda fiyatlara bakıp gitmiştim.yorumda okuduğumdan fazla fiyat söyleyince, internette bu kadara taktırmışlar dedim.tamam o zaman öyle olsun demişti :) Balansını da yapıyorlar tavsiye ederim. esnaflığı da iyi :)

birde sorum olacak.benim motorun arka lastiğine cam girmiş patlamış. bildiğiniz yama yapan biryer var mı ? avrupa yakasında tercihen :)

:) :) :) Buz Motor işte? Güzel mantar yama yaparlar; X City ve NC'me orada mantar yama yaptırmıştım...

Anlaşılan dükkanın nerede olduğunu bilmeden gitmişsiniz... Komik oldu.

Motolastik.com Sarıyer şube. Geçtiğimiz günlerde yeni balans makinesi aldılar. Ellerinde zaten iyi bir makine vardı ama bu aldıkları ile çift taraflı bağlantı yapılıyor sanırım.

:) :) :) Buz Motor işte? Güzel mantar yama yaparlar; X City ve NC'me orada mantar yama yaptırmıştım...

aradım şimdi birazdan gidicem.kabataştan taşınmışlar beyoğlu mebusan yokuşundalarmış.

@ero__

aynen öyle oldu.arayıp sormasam bu seferde boş dükkana gidicektim :D

Motosikleti
aradım şimdi birazdan gidicem.kabataştan taşınmışlar beyoğlu mebusan yokuşundalarmış.

@ero__

aynen öyle oldu.arayıp sormasam bu seferde boş dükkana gidicektim :D

Biraz daha ileri gitmişler yani? Eski yerlerinden 400m falan ilerisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar