- Konu Yazar
merhabalar arkadaşlar,
4600km deki YBR125 im ile avrupa turuna çıkmayı planlamaktayım. Hatta planlamanın ötesine geçip adım adım uygulamaya geçeceğim işallah.
Şimdi güzergah ve km şöyle;
Çeşme'den feribot ile İtalya , Brindisi. Oradan sonra
Brindisi - Bari : 250km
Bari - Roma : 300km
Roma - Floransa : 276km
Floransa - Milan : 146km
Milan - Zurih : 305km
Zürih - Lüksemburg : 438km
Lüks. - Brüksel : 233km
Brükesl - Amsterdam : 209km
toplam (+-) 2157 km gidiş yapıyor.
daha önce bu güzergahlardan geçen, ya da toplam 2200km lik yola çıkmış olan arkadaşlar varsa tavsiyeler, uyarılar benim için çok önemli. Yanıma yedek olarak almayı düşündüğüm şeyler var ama tam karar veremiyorum teknik olarak ne olur ne olmaz diye yanıma almam gerekenlere. Yedek fren teli debriyaj teli falan alacağım da daha nelere dikkat etmeliyim. Motorum daha yeni 4600km de ve 3 kez bakıma girdi, 3 kez yağı değişti ve her hafta detaylı temizliğini yapıyorum.
Tavsiyeler bekliyorum, teşekkürler...
Ha bir de, günde ortalama 350-400 gitmeyi umuyorum. sizce normal mi, şuan en fazla 220 gittim, gayet de rahattı...
4600km deki YBR125 im ile avrupa turuna çıkmayı planlamaktayım. Hatta planlamanın ötesine geçip adım adım uygulamaya geçeceğim işallah.
Şimdi güzergah ve km şöyle;
Çeşme'den feribot ile İtalya , Brindisi. Oradan sonra
Brindisi - Bari : 250km
Bari - Roma : 300km
Roma - Floransa : 276km
Floransa - Milan : 146km
Milan - Zurih : 305km
Zürih - Lüksemburg : 438km
Lüks. - Brüksel : 233km
Brükesl - Amsterdam : 209km
toplam (+-) 2157 km gidiş yapıyor.
daha önce bu güzergahlardan geçen, ya da toplam 2200km lik yola çıkmış olan arkadaşlar varsa tavsiyeler, uyarılar benim için çok önemli. Yanıma yedek olarak almayı düşündüğüm şeyler var ama tam karar veremiyorum teknik olarak ne olur ne olmaz diye yanıma almam gerekenlere. Yedek fren teli debriyaj teli falan alacağım da daha nelere dikkat etmeliyim. Motorum daha yeni 4600km de ve 3 kez bakıma girdi, 3 kez yağı değişti ve her hafta detaylı temizliğini yapıyorum.
Tavsiyeler bekliyorum, teşekkürler...
Ha bir de, günde ortalama 350-400 gitmeyi umuyorum. sizce normal mi, şuan en fazla 220 gittim, gayet de rahattı...