Avrupa gezisine başladım! :)

Arkadaşlar merhaba. motosikletim ile avrupaya görmek/gezmek için gidiyorum. Gittiğim ulkelerde en az 2-3 hafta kalıcam detaylı gezicem yani :) bu serüvenimi takip etmek isteyen olursa diye buraya konu açıyorum.
instagram: batuhanemir

Şuan da Aydın’dan Çanakkale’ye geldim. Bugün yunanistan’a geçeceğim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nerede fotolar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tekerin düz bassın kardeşim , Aman dikkat Avrupa'da kış çetin geçiyormuş.

Belki de hayattaki en güzel günlerinizden bir parça olacak, tadını çıkarın;) Kazasız belasız..

İyi gezmeler ☺ Allah şansını, bahtını açık etsin. iyi insanlarla karşılaşırsın işalllah

**

Forumdan Uzaklaştırıldı
keyfini sür

rotanı da belirtseydin keşke.. arastırmıssındır sen de ama daha önce gittigimiz yerlerden sana tavsiyeler verebilirdik...

Arkadaslar motosiklet uzerindeyim bu yuzden cevap veremiyorum. Suanda sinir kapisindayim hatta. Herkese cok tesekkurler dilekleri icin. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Reis fotoları atta gözümüz şenlensin :p

Kazasız belasız takip ediyorun inşallah keyif alırsınız 2019 baharı bende büyük bir tur planlıyorum şimdiden

Hayirli yolculuklar,dinlenirken ve benzin alirken kalabalik yerleri tercih edin ve kapkaccilara dikkat..

Hayirli yolculuklar,dinlenirken ve benzin alirken kalabalik yerleri tercih edin ve kapkaccilara dikkat..

Ilave olarak,ruhsat vb.degerli esyalari motor uzerinde birakma,guvenli ve sote yerde kalmayan.hostel vb.konaklama yerlerini tercih etmesini öneririm.çadır içinde ayni şekilde,sonuçta tek kişi arkadaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar