AVEA Kampanyası Hakkında Fikir Alışverişi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba;
Avea'nın 300 dakika her yöne tarifesinden illallah ettim, sabit fiyat 29 tl ama her ay ortalama elli lira ödüyorum. Bir şekilde mutlaka aşıyorum limiti. Zaten bu dakika hesaplarını da anlamadım, benim bildiğim bir dakika 60 saniyeye eşittir bu adamlar kampanyadan kampanyaya saniyesini oynatıyorlar dakikaların. Lafı uzatmayayım, şimdi Yok Yok diye bir kampanya başlatmışlar. Bu kampanyaya dahil olan var mı aranızda? Kampanya kapsamında iki telefon(Nokia Asha 303-ayda 1 tl- ve Nokia 500-ayda 5 tl-) var hangisini tavsiye edersiniz? Fikirlerinizi merak ediyorum.Görüşünü aktaran arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/yokyok.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.yokyok

hem illallah ediyorsun kampanyasindan hemde yeni bir kampanyasi icin tavsiye istiyorsun? gene gecirmesinler? :) bilmiyorum ama beni kaziklayan firma daha sonra avantaj da verse sevmiyorum ve kullanmiyorum, eger hepsinden kazik yedi isen o zaman bilemem tabi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hem illallah ediyorsun kampanyasindan hemde yeni bir kampanyasi icin tavsiye istiyorsun? gene gecirmesinler? :) bilmiyorum ama beni kaziklayan firma daha sonra avantaj da verse sevmiyorum ve kullanmiyorum, eger hepsinden kazik yedi isen o zaman bilemem tabi :)

Avea son durak. Turkcell ile maceram oldu, Vodafone ile oldu. Avea kötünün iyisi düşüncesindeyim. Turkcell en güçlü şebeke ama en pahalısı, Vodafone nerede nasıl çekeceği belli olmayan şebeke. Avea hem ortalama performans hem ortalama fiyat. Kardeş konu dağılmasın, tavsiyeler tavsiyeler, tavsiyeler ve de sevgiler:)

_w_

En güzeli vodafone ya da türkcell hat alıp avea ya geçmek. Avea ya geçince 19 liraya, 500DK HERYÖNE+1000 HERYÖNE MESAJ+ 1000 GB İNTERNET VERİYOR. hem birde kontörlü. paketinizdeki kalan miktarı anında öğrenebiliyosunuz. öğrenci adam olunca fatura şoku yaşamak istemiyorum. ben hattımı vodafone dan avea yaya geçirdim. Şuan bulunduğum bölgede aveanın interneti diğerlerin daha hızlı. bütün ihtayaçlarımı fazlasıyla görüyor. 1 yıl sonra tekrar vodafone a geçicem. Ama siz siz olun aveanın faturalı hattına bulaşmayın resmen bindiriyoelar adama. Vodafone nın faturalı tarifeleri daha iyi. en azından belirriğiniz tutarı aşmıyor.

ben 32 tl ödüyorum aylık 500 dk her yöne, 750 dk vodafone içi totalde 1250 dk eder.

üstelik netten kaç sn kiminle görüşmüşüm istedigim zaman anı anına görebiliyorum.

voda'dan avea'ya geçtim
1000 dk her yöne 1 gb net ve 1000 sms
bulunduğum yerde neti oldukça iyi

avea'yı seviyorum ama faturalılara bindiriyor hocam
en iyisi sen gel kontorlü tarifelere gir yoksa işin iş

---------- Post added at 19:44 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

bu arada şunu da belirteyim
avea'da alo deyip kapatsan bile 1 dk gidiyor
saniye hesabı çalışmıyorlar bilgilerine :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kampanya dahilinde ki telefonlarla ilgili düşünceleriniz neler?

ben kampanya ile telefon alınmasına karşıyım o bakımdan bir yorum yapamayacağım
tahmınıme gore taahhut vermek gerekıyor
taahhut ısı turkıyede tam oturmadı dıye dusunuyorum kafalarına gore ıs yaptıklarını dusunuyorum sırketlerın
bugun al 2 yıl taahhut ver 1. yılın sonunda pısman ol tarzında ıslıyor kampanyalar turkıyede

benım gorusum bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar