Avcıların Buluşma Mekanı [Havalı tüfek veya tabanca ve Ateşli Av tüfekleri ]

artemiz izmir özler avın markası ve hiç hoşuma gitmedi ve özler av atanın turkiye bayii ve bu nedenden atanın fiyatı çok uçuk
otomatikte bu nedenden hatsanı tercih ediyorum ama tabikide kul yapısıdır birde hatsan ile artemisin pozeleri aynı fabrikada yapılmakta ve bence iyi silah değil kimseyede önermem

satıcı babam a bya özmüş.... bunlardan babama bahsedeceğim yokmu başka yorum....

yokmu hatsan satan bir yer www.hatsan.com.tr buradan bir bak
Beyler aranızda mühre kullanan varmı özellikle üveyik ve tahtalı alamaya niyetim varda 4 adet sabir iki adet döner kanatlı ne dersiniz.

sitede sorun yok bende açıyor iş yerindede denedim açıyor

Hatsan Mod135 marka havalı tüfeğim Nikula Marka ışıklı dürbün ile birlikte satılıktır. Tüfeği bir kaç ay önce aldım. Çok az sayıda(tahmini 150-200) atış yaptım. Fiyat olarak dürbünle birlikte 350TL istiyorum.

torun markada karar kılmış gibiyim... birebir kullanan bir kaç kişi ile konuştum.. memnunlar.. ama silme temizleme işine özen göstermemi söylüyorlar... ama huğlu yada ata alabilirsen daha iyi olur diyorlar...

otomatikte ata hatsan plase torun kral
çiftede tartışmasız yıldız
pozede bi turlu karar veremedim gittim yıldız spz-me aldım 2900 kg

buyur arkadadaşım hayırlısı olsun şimdiden
http://www.sipahiler.com/Urun/Safir-Classic-T14s-Av-Tufegi-pmu25.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

dayımda vural diye bir marka var fena değil diyor.. kullanan varmı....

hiç duymadım ama sonuçta tufekle vuruyorsa bence marka önemli degil geçen sene bir arkadaş gördüm adam markasız bir pozeyle dan dun geleni gideni vurdu bu bana yeter dedi gitti

ben torun da karar kıldım gibi bişey....... kullananlar memnun ... ama alacağım 4+1 ben onu 7+1 yapacağım o kadar...

buyur arkadadaşım hayırlısı olsun şimdiden
http://www.sipahiler.com/Urun/Safir-Classic-T14s-Av-Tufegi-pmu25.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

hiç duymadım ama sonuçta tufekle vuruyorsa bence marka önemli degil geçen sene bir arkadaş gördüm adam markasız bir pozeyle dan dun geleni gideni vurdu bu bana yeter dedi gitti
Bunun ruhsat işi falan nasıl bulundurma mı alınıyor taşımamı vs ısmaladık diyelim ruhsatlamı gönderiyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar