Avcıların Buluşma Mekanı [Havalı tüfek veya tabanca ve Ateşli Av tüfekleri ]

Internett problem oldugundan telden giriyorum o yuzden pek arastrma sansm olmuyor bir turlu telekom halledemedi isi
Googleda havali tufek olarak arattm ve ilk linke girdim ve hatsann bir modeli var durbunlu 150 tl fiyati var butceme uygun geldi birde ben acemi oldugumdan baslarda bizim evin korudorunda atis yapayim diyorum kalin bir tahta hedef yapip evdede yalnz oldugumdan kimseyide yaralama gibi bir sey olmaz tabi benim bildigim sessi olmayan tufeklerse bunlar:)
Buyrun buda dedigim tufek:http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=11&marka=308

Internett problem oldugundan telden giriyorum o yuzden pek arastrma sansm olmuyor bir turlu telekom halledemedi isi
Googleda havali tufek olarak arattm ve ilk linke girdim ve hatsann bir modeli var durbunlu 150 tl fiyati var butceme uygun geldi birde ben acemi oldugumdan baslarda bizim evin korudorunda atis yapayim diyorum kalin bir tahta hedef yapip evdede yalnz oldugumdan kimseyide yaralama gibi bir sey olmaz tabi benim bildigim sessi olmayan tufeklerse bunlar:)
Buyrun buda dedigim tufek:http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=11&marka=308
Linki açamadım ama
Başlangıç olarak hatsan mod80 uygun olur diye düşünüyorum yeni başlayanlar için çok tatmin edici bir tüfek daha sonra mod125 ve at44 derim

linki tıklayınca direk ana sayfası çıkıyor. ama hilal av dan alışveriş yapmak gayet güvenli . bir hafta önce dürbünle saçma siparişi verdim işlerii gayet saglam yapmışlar...

Hatsan webley hts 375 modeli dedigim durbunlu hemde ileride uzak hedefler icinde iyi olur diye dusundum

http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1380

ben bu tüfegi bir ay önce aldım faturasız 110 tlye aldım ama tenekeyi tek taraflı bile delemedim o yuzden mod 125 le takas yaptım . şahsen ben begenmedim desem yeridir o parayı hak etmiyor. torun 5,5 luklar 70/80 iken bundan daha güçlü atışlar yapıyor benden demesi.
TORUN'u 30 DK sonra iade ettik ve mod 80 aldık aldığımız torun 30 mt.de 8mm laminat parkeyi delmedi mod 80 delik deşik yaptı.

belo kardeş bu dürbün takozunu nerden bulacaz bende yok heral dürbün devamlı kayıyor

en kısa zamanda bir araştıracam ilçedeki bayilere bir sorayım ellerinde varmıdır olmassa netten de araitırayım bilgi için tşk.

Geçen hafta aldığım stoeger X10 4.5 mm. sattım, bugün de Stoeger X20 Suppressor 5.5 aldım. Dürbünü sıfırladık biraz. Yalnız açık alanda 25mt sıfırlaması için yakında Riva'ya gitmeyi düşünüyorum. Akranlarından daha sessiz ve 4X32 kompakt dürbünü ile birlikte ağırlığı 3.1 kg. tavsiye ederim.

yok ben istanbul mercandan aldıracagım dürbünsüz 300 tl. bu tüfek hakkında bilgi olan varmıacaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar