bu tüfekgin adı yabancı olabilir ama eşşek gibi hatsandır ve iyi bir tüfektir ben yinede hatsan mod 125 5.5 mm yi tek tutarım
Geçen bi tahtalı avı yapalım dedik sanırım biraz abarttık
:cherry:
:cherry:
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------
Ondan önceki günde ördeğe gittik zamanın nasıl geçtiğini anlamadık :queen: :queen
![]()
![]()
ahmet bu adamlar bu avları para ile yapıyor boşuna kızma yani parayı basan düdüğü çalar... özel avlakta işler böyle istediğin kadar av vur ona göre para ödüyorsunAMAN ALLAHIM!!!!TAM BİR TOPLU KATLİAMMMM
ACINASI ADAM SAVAŞ KAZANMIŞ GENERAL GİBİDE PİSPİS SIRITIYOR....
ARKADAŞLAR BUNUN ADI BİLİNÇLİ AVCILIK OLAMAZ,İŞİ BAYA ABARTMIŞLAR...
tamam aynı düz mantıkla basayım parayı;kirleteyim doğayı,nehirleri,eriteyim buzulları,deleyim ozonu.....zaten yapıyorlar yaaahmet bu adamlar bu avları para ile yapıyor boşuna kızma yani parayı basan düdüğü çalar... özel avlakta işler böyle istediğin kadar av vur ona göre para ödüyorsun
+1000 aynen parayı veren düdügü çalartamam aynı düz mantıkla basayım parayı;kirleteyim doğayı,nehirleri,eriteyim buzulları,deleyim ozonu.....zaten yapıyorlar yaa
lanet olsun oyle avcılığada,avcıyada.....valla bu kadarda olmaz beyler yauuuu tamam avcıyız dedik dee bu ne arkadaş yauuu , olaya bide o kuşların tarafından bakın kimsinin amcası ölmüş , kiminin çocuğu ,kiminin anası babası tam bi soykırım olmuş ,yemişim parasını turasını yauuuu....
![]()
Arkadaþar bilmem biliyormusunuz bu resimler yurt dýþýnda çekilmiþ Türkiyede çekilme imkaný yok zaten.Ördek avý Ýspanyada olmasý lazým.Yurt dýþýnda av popülasyonu fazla Türkiyedeki gibi 3-5 deðil limitler adamlar vurmaya baþedemiyor limit diye birþey yok hatta bazý türlerde benim bidiðim üveyk popülasyonu kontrol altýna alýnmasý için devlet parayla vurduruyor bir video vardý bulamadým onu adamlar vurduklarý üveykleri çuvallara dolduruyor av bitiminde meydana boþaltýyorlar çuval çuval üveykBu resimler büyük ihtimalle 2-3 gün süren av partilerinden ve avcý sayýsý oldukça fazla o yüzden avcý baþýna düþen av normal sayýlarda.Resimlerdeki hayvanlar size çok gelmesin bi o kadar avcý vurmuþtur onlarý
![]()
Dürbün takozu yoksa sıfırlama imkansız ve 6.35 manyak bir alet çok saglam durmak gerekiyor ayrıca her saçmayı atmaz önerim gamo match arkası düz olanlardan yoksa saparBende mod 125 6,35 satın aldım bir tanede optima 3*9*44 müydü ışıklı dürbün aldım ama dürbün ayarını hala yapamadı hatsn havalı tüfek te dünya markaları içinde bence
sagol hocam. sıfırlamayı yapacaz artık saçmadada yakın mesafe atıyorum yerlı mallrını kullanıyorum bir kaç resimde benim makınedenDürbün takozu yoksa sıfırlama imkansız ve 6.35 manyak bir alet çok saglam durmak gerekiyor ayrıca her saçmayı atmaz önerim gamo match arkası düz olanlardan yoksa sapar