zevk için oldugunu kim söyledi sadece ve sadece domuzu vurupta yemem onunda kurt kuş yer zaten :cat:
zevk için bir cana kıymak ??? enteresan .... nasılsa bir hesap günü var :bounce:
ha konuya gelince safir kullanıyorum ( sadece cansız hedeflere nişan alırım ) ...
Zevk? Zevk için vurulursa o hayvan mumdardir günahı büyüktür ama avcılık yapan insanın niyeti zevk değildir bu konuyu uzatma hep aynı seyleri soyluyosunuz insanların zevk için vurmadigini bile bile böyle cümleler kullanman zaten yanlış her şey niyete bağlıdır bunu unutma ben onu yeme niyetinde vuruyosam mumdar sayılmaz avciyim diyen kisinin niyeti budur sahada uzatma
Yav şu yazıktır günahtır diyenler herşeyin bir zevki vardır,yazıksa o zaman sizde et yemeyin sizin yüzünüden inekler,tavuklar kesiliyor,günahsada bizim günahımız yani tartışmaya ne gerek var,hem avcılar vurduğu kadarda doğaya bırakır bunu kimse unutmasın,Avcılar doğa katili değil doğanın en büyük dostudur.
Hayatında kaç kere keklik,bıldırcın,sülün bıraktın doğaya??? Herkesin sevgisi içinde burda tartışmaya gerek yok,gelirsen avcılar birliğine herşeyi 2 gözünle görürsün.
lütfen konuyu tartışmaya çevirmek istediğimi düşünmeyin sadece kendi fikirlerimi yazıyorum ; mesele açlık meselesi ise .. tüfek parası, fişek parası, dağa taşa gidecek benzin parası harcanıyor değil mi ??? gidip o paraya en güzel yemekleri zaten yeriz ve cana kıymayız ... demek ki avlanmak açlık değil zevk içinmiş ... :wiinkk: yazıktır günahtır o hayvanlara vurduklarımızı yesek ne olur yemesek ne olur ??? :cat:

aradaki ayrımı yapamayanlar doğru olanı idrak edemeyecek , çünkü doğru olanı arayış yok ... boy boy kahramanlık resimlerinize devam edin çarşınıza pazar ola, herkes işine baksın ... ufuk kaçar![]()
Ağabey yazık değilmi ne istiyosun hayvancıklardan canın et istiyosa satılıyo kasapta :cherry: diyecen şimdi onlarda canlı değilmi, tabiki değiller onları labaratuar ortamında üretiyolarmış cansız ve direk parça et olarak hemde :queen:
Bunu neyle vurdunuz yaw mavzerlemi :cyclopsan daha ufağını vurdular yanımda superpozeyle banamısın demedi ilk başta 2-3 km ötede düşmüştü.
tüm gündür kar yağıyor yarın sabahın köründe yaşasın tavşan avıkeklikler eşlendi artık onlara dokunmuyorum ama domuz vurmaya her daim hazırım
işine gelmeyen kişi yorumu ... inekler tavuklar beslenmek için insan tarafından yetiştiriliyor ayrımı yapamıyorsun demek ki ... doğaya faydalı olan bir tane avcı fotografı göster de görelim avcı adamın doğaya faydasını ...