Avcıların Buluşma Mekanı [Havalı tüfek veya tabanca ve Ateşli Av tüfekleri ]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben havalı tüfekten bahsetmedim mavzer dedim yeni dürbün taktım ince ayarı yaptırdım
Gerisini kendim yapcam atış yaparak yapicagim

Son düzenleme:
ooo ben bu başlığı nasıl görmemişim, atıcılığım motorculuğumdan daha iyidir halbuki :) selamlar herkese

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
benimde bir sorum olucak, bu Huğlu ya taktım bu aralar, nasıldır?
290 tl otomatik uygun geldi bana tek kırma almaktan iyidir diye düşündüm ya sizin fikriniz?
7+1 plastik dipçik
http://www.bozkurtav.com/Star-Huglu-71-65-Mob-Yari-Otomatik-Av-Tufegi,PR-342.html
4+1 ceviz dipçik
http://www.bozkurtav.com/Star-Huglu-41-Ahsap-Yari-Otomatik-Av-Tufegi,PR-337.html

Otomatik meşaketlidir, fişek seçer, tutukluk yapar.

İlla otomatik alacaksan iyi bir marka ve iyi bir bütçe ayırman lazım.

Tüfeği almaklada bitmez, randıman almak istiyorsan pahalı yani kaliteli fişekler almak zorundasın.

Bütçen zayıf ise bir süperpoze yada pompalı alabilirsin.

VIA

Havalıda Diana mod 54 harika bir tüfek biraz pahalı ama pelletin çıkış hızı ateşli silahlar kadar yüksek,namlusu müsabaka kalitesinde iyi grupmanı var ve çok isabetli atışlar yapılabiliyor.

yagmura kurban gitti bu gün keklik avı benim çakar almazın son avı olabilirdi halbuki iş icabıda 3 hafta daha ava gidemeyecegim ama ondan sonra yeni yıldız superpozemle gitme ihtimalim var bakalım nasip tek tetik ejekörlü bir yıldız almayı düşünüyorum

bende de airsoft merağı vardı halada var ama sadece Sig Sauer P226 ile kaldım öncelikli bütçem motorum için ne de olsa :)

jr.

ben meraklısıyım. pek çok havalı tabanca ve tufeğim var. son gözdem ise 100 tlye geçen hafta aldığım norica comando.

http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=181

raylı dipçik sayesinde çok hafif ve pratik. ispanyol malı bu ürünü herkese tavsiye ederim.

fonksiyonellik önemliyse bu tipsiz tufek çok iyi bir seçim. dipçik kapanınca kolayca taşınıyor.

bir de canlılara atmayın yazıktır. en keyifli hedef teneke meşrubat kutusudur :mrgreen: ŞLÖK diye ses gelir.

Başlığı yeni gördüm.Yazılanları baştan sona okudum. Güzel yorumlar var.:cat:

Konunun uzmanı olan değerli insanlar, söylenmesi gerekenleri söylemişler..

Herhangi 3.ncü şahıs; nasılki ''motosiklet tehlikedir,detşettir,binme '' dediğinde,

bizler; motosiklete kuralına göre ve yasalara uyarak biniyor ve bundan çok

büyük bir zevk alıyor, kişilerin söylediklerini'de dikkate almıyorsak.

Avcı ve atıcılarda ; bu işi yapma diyenlerin sözünü dikkate almazlar!..

Av, avcılık, atış talimi ve barut kokusundan uzaklaşın bunlar egh! kaka !! densede.

O havayı soluyan kişi atıcılıktan vazgeçmez/vazgeçemez..

Tıpkı motosikletten vazgeçilmediği gibi..

Bu iş motosiklet eğitimi almak gibidir.. Eğitim sonrası kuralları uygularsın.Fakat

kuralları uygulamayan motorcular; temenni etmesekde, herzaman olmuştur.. :farao:

Avcılık ve atıcılığında eğitimi ve kuralları vardır..

Beklenti; kişilerin varolan kurallara uymasıdır. Evet '' Yaban Tv'' faydalı ,

bilinçli avcı ve atıcının yetişmesi için öncülük etmektedir.. Faydası tartışılmaz..:cat:

Avcılar; doğayı , yaban hayatı sever ve korurlar..Kötü alışkanlık edinmezler..

Karda ,kışta ve ayazda kilometrelerce yürür ve spor yaparlar. Dirençleri yüksektir..

Ruhsatlı 2 tüfeğim ,yıllar vardırki sadece teneke ve şişeleri hedef almış,

hiçbir canlı hayvanı hedef seçmemiştir..:rendeer:

Çünkü bu silahların sahibi bilirki, dünyamızda;

Domuz ve karga gibi, ekinlere ve hasata zarar verenler haricinde,

onlarında yaşamaya hakkı vardır.

[URL=http://img528.imageshack.us/i/dscn2818.jpg/][/URL]
Winchester 1300Defender''pompalı'' & Huğlu Süperpoze özel yapım tek tetik .

havalı tufeklerle kuçukten beri haşır neşirim oyleki arkadaşların kiminin havalı tufek durbunu ayarlanması gerekse bana gelirler bu senede 97 yılından beri bende olan tufegimle ava başladım ama tufek yatmaktanmıdır nedir sıkıştırıp duruyor tabi av olan arkadaşa el sallamaktan başka çare kalmıyor tabi arada vurdugumda oluyor ama acemi avcı vehurda tüfek kombinasyonu tabiki başarılı olamıyor

Bende bu başlığı yeni görenlerdenim..Benim motosikletten daha eski olan bir tutkum atıcılık.Şuan Hatsan AT 44-10 pnömatik tüfegim var.Beylikdüzü veya yakın semtlerde ilgilenen arkadaşlar varsa haftasonları şişe kırmaya gidebiliriz :p tasko 24x dürbünde mevcut :))

Bende bu başlığı yeni görenlerdenim..Benim motosikletten daha eski olan bir tutkum atıcılık.Şuan Hatsan AT 44-10 pnömatik tüfegim var.Beylikdüzü veya yakın semtlerde ilgilenen arkadaşlar varsa haftasonları şişe kırmaya gidebiliriz :p tasko 24x dürbünde mevcut :))

At44 600-700tl cik pompası 200-300 tl cik olan aletmi :queen::queen:
youtube de ki videolarını az izlemedim :cat::cat:

At44 600-700tl cik pompası 200-300 tl cik olan aletmi :queen::queen:
youtube de ki videolarını az izlemedim :cat::cat:

Belo ben geçen sene tüfeği 460 'a aldım.pompa 220 idi yanlış hatırlamayosam.dürbün kılıf mılıf pellet derken yuvarlak hesap 1000 tl olmuştu.Şantiyede oynamak için almıştım şuan istanbulda çalışmaya başladım, burdada ne atışa gidecek arkadaşım var nede bildigim uygun bi mekan.Evde yatıyor tüfeğim :p

şu anda hatsan mon125 5.5 mm en ideal tufek aternatif olarakta hatsan mod 80 5.5 mm öneririm

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

bu resim benim degil ama çok güzel oldıgı için buraya attım allah kısmet ederse seneye bende bu rasimlerden bir tane benimde olabilir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------

buda benim ortanca oglan

Uploaded with ImageShack.us

Avınız bereketli olmuş afiyet olsun
Bizde cumartesi ne yol yaptık keklik vuracagız diye ama nafile boş geldik :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar